پاسخ به:صندلی داغ بهاری
شنبه 5 فروردین 1396 11:02 AM
با عرض سلام و تبریک مجدد سال نوی خورشیدی و آرزوی خوش گذشتن به همتون در سال جدید، ضمن سپاس از همراهی همه شما عزیزان از مسئول محترم این تاپیک که بنده رو هم به این تاپیک دعوت کردن تشکر کرده و خدا قوت عرض می کنم. امید که بتونم به سوالات خوب پاسخ بدهم.
شاد و پیروز باشید
1- بیوگرافی :
نام: سید رسول
نام خانوادگی: قریشی
استان: اسپهان
شهر: اسپهان
تحصیلات: کارشناس ارشد ایران شناسی(گردشگری)
شغل: در حال حاضر مسئول روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری راسخون
2- دوست داشتی اسمت چی باشه؟ شاید سید علی
3- چه غذاهایی را دوست داری؟ همه مردها قورمه سبزی رو خیلی دوست دارن، بنده نیز و البته کباب کوبیده
4- دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟ روزبه(نام سلمان فارسی)، علی، رها و...
5- دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ همه جای ایران سرای من است و دوست دارم از هر شهر و استان کشورم بهترین ویژگی اون در من و همه هموطنانم باشه.
6- به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟ همشون به ویژه شهرهای مغفول و غریب مانده شعارم هم همیشه این بوده و هست که "شهر به شهر ایران شناس شویم"
7- اگر به سال 95 برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟ فرصت ها رو از دست نمی دادم، همین و دیگر هیچ!
8- اگر بگن تموم زندگیت یه فیلم بوده اسم زندگیت رو چی میذاشتی؟ عمر گران می گذرد خواهی نخواهی
9- از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟ دو رویی و دروغگویی
10- اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟ ظهور منجی عالم، رفع گرفتاری ها، شفای مریض ها
11- اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟
کربلا: حب الحسین اجننی
مادر: بهترین
پدر: محکم ترین
راسخون: پرتال جامع فرهنگی با بهترین کاربران
عیدی: شادی کودکی
لحظه تحویل سال: ارتباط با خدا
سال95: گذشت
کتاب : دوست
کیف مدرسه : یادش بخیر
شب امتحان : گاهی استرس گاهی بی خیالی
فیلم سینمایی : موثر
12- اگر بهت بگن روی بزگترین تابلوی دنیا یه جمله بنویس که همه ی دنیا ببینن چی مینوشتی؟ "این معز الاولیاء و مذل الاعداء"
13- خودت از کدوم اخلاقت بدت میاد؟ همه را راضی نگه داشتن
14- طرفدار کدوم ورزش و تیم ورزشی هستی؟ نیستم
15- شعارت توی زندگی چیه؟ بخند و زندگی را زندگی کن... بخندون و خدا را بندگی کن...
16- بهترین سال در زندگیت؟ سال های مختلفی بوده ولی ازدواجم بهترین اتفاق بود در زندگیم
17- بهترین و بدترین اتفاقی که در سال 95 برایت رخ داده؟ متاسفانه خاطرم نیست. مهم اینه که گذشت
18-از چه طریق با سایت راسخون اشنا شدی؟ قبلا در راسخون مقالاتی ارسال می کردم و بعد هم از طریق فعالیت های فرهنگی که در فضاهای مختلف داشتم.
19 در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟ خدا و پدر و مادرم و بعد از این عزیزان، بیش از همه مدیون همسر خوبم
20- در کدام تالار راسخون بیشترین فعالیت را داشتی؟؟ به فراخور مسئولیتم تقریبا همه تالارها
21-اگر بخوای به نظم و انضباط خودت نمره بدی چند میدی؟"0 تا 20" شاید 16