0

صندلی داغ بهاری

mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

پاسخ به:صندلی داغ بهاری
سه شنبه 1 فروردین 1396  5:19 PM

سوالات صندلی :

1- بیوگرافی :
نام.منصور ......... نام خانوادگی ..مقدم ............سن ...52.. استان ....اصفهان ......... شهر.....اصفهان....... تحصیلات .لیسانس............ شغل ...دبیر آموزش و پروش........

2- دوست داشتی اسمت چی باشه؟  همین اسم زیبا و پر معنی را دوست دارم

3-  چه غذاهایی را دوست داری؟ نعمت خدا را باید قدر دانست هر غذائی که در خانه تهیه شود و حاصل دسترنج خانواده باشد.

4- دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟ اسم ائمه (ع) بهترین و با برکت ترین اسمهای عالم است.

5- دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ هیچ جائی وطن خود انسان نمی شود. اگر چه در اصفهان هستم ولی شهرم جونقان

6- به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟ سیر سیاحت فرمان  خداست جاهای زیاتی را بیشتر ترجیح می دهم .کربلا ،مکه مشهد.

7-  اگر به سال 95  برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟ از وقتم بهتر استفاده می کردم . سعی می کردم اگر خدای ناخواسته بدی کردم جبران کنم

8- اگر بگن تموم زندگیت ی فیلم بوده اسم زندگیت رو چی میذاشتی؟ یک معلم یک روز

9- از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟ از عذاب آخرت و اینکه کارهایم را خوب انجام ندهم

10- اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟ 1_ تن سالم برای همه 2ـ رزق وافر برای همه 3ـ توفیق عبادت علی وار برای همه

11- اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟

کربلا: عشق به خدا رسیدن و شهادت

مادر: بهترین گل هستی

پدر: امید خانواده بعد از خدا

راسخون: سایت پر بار و سرگرم کننده

عیدی: هدیه دیگران از روی مهر

لحظه تحویل سال: هنگام دگر گونی احوال

سال95: سالی پر از خاطرات گذشته

کتاب : باغی از علم نهفته 

کیف مدرسه :مخزن علم و سواد

شب امتحان :برای افراد تنبل سخت و برای افراد کوشا شب راحتی

فیلم سینمایی : دو ساعت مشغول شدن گاهی برای هیچ

12- اگر بهت بگن روی بزگترین تابلوی دنیا یه جمله  بنویس که همه ی دنیا ببینن چی مینوشتی؟ گریز از اعتیاد این مرگ هستی (شعر خودم )

13- خودت از کدوم اخلاقت بدت میاد؟ گاهی عدم توجه به خانواده البته بندرت .

14- طرفدار کدوم ورزش و تیم ورزشی هستی؟ همه ورزش ها عالی است ولی کشتی . فوتبال . والیبال رادوست دارم 

15-  شعارت توی زندگی چیه؟ عشق علاقه باهم کار کردن و باهم شاد بودن

16- بهترین سال در زندگیت؟52 سال بهترین است همه ساله

17- بهترین و بدترین  اتفاقی که در سال 95 برایت رخ داده؟ همه اتفاقات عالی بوده
18-از چه طریق با سایت راسخون اشنا شدی؟ از طریق اینترنت

19 در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟می شود گفت مدیون کسی جز خدا نیستم . از همسر پدر و مادر و برادر و فرزندم تشکر می کنم.

20- در کدام تالار راسخون بیشترین فعالیت را داشتی؟؟در حد توان بیشتر در مسابقات و فی البداهه  سرائی  ارسال نظرات دربعضی از تالارها بنابر ضروت پست گذاشته ام .

21-اگر بخوای به نظم و  انضباط خودت نمره بدی چند میدی؟"0 تا 20" انشالله 20 چرا که در 29 سال تدریس  غیبتی نداشتم و به نحو احسن کار کردم . 160مقام کشوری و استانی  و منطقه ی نشان این همت است.

همه موفق باشید.

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya fatemeh74 mty1378 farashbandzare ehsan007060 amirali123 rezamzd rasekhoon_m ravabet_rasekhoon farnaz_s hosinsaeidi shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها