پاسخ به:صندلی داغ بهاری
سه شنبه 1 فروردین 1396 5:19 PM
سوالات صندلی :
1- بیوگرافی :
نام.منصور ......... نام خانوادگی ..مقدم ............سن ...52.. استان ....اصفهان ......... شهر.....اصفهان....... تحصیلات .لیسانس............ شغل ...دبیر آموزش و پروش........
2- دوست داشتی اسمت چی باشه؟ همین اسم زیبا و پر معنی را دوست دارم
3- چه غذاهایی را دوست داری؟ نعمت خدا را باید قدر دانست هر غذائی که در خانه تهیه شود و حاصل دسترنج خانواده باشد.
4- دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟ اسم ائمه (ع) بهترین و با برکت ترین اسمهای عالم است.
5- دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ هیچ جائی وطن خود انسان نمی شود. اگر چه در اصفهان هستم ولی شهرم جونقان
6- به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟ سیر سیاحت فرمان خداست جاهای زیاتی را بیشتر ترجیح می دهم .کربلا ،مکه مشهد.
7- اگر به سال 95 برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟ از وقتم بهتر استفاده می کردم . سعی می کردم اگر خدای ناخواسته بدی کردم جبران کنم
8- اگر بگن تموم زندگیت ی فیلم بوده اسم زندگیت رو چی میذاشتی؟ یک معلم یک روز
9- از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟ از عذاب آخرت و اینکه کارهایم را خوب انجام ندهم
10- اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟ 1_ تن سالم برای همه 2ـ رزق وافر برای همه 3ـ توفیق عبادت علی وار برای همه
11- اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟
کربلا: عشق به خدا رسیدن و شهادت
مادر: بهترین گل هستی
پدر: امید خانواده بعد از خدا
راسخون: سایت پر بار و سرگرم کننده
عیدی: هدیه دیگران از روی مهر
لحظه تحویل سال: هنگام دگر گونی احوال
سال95: سالی پر از خاطرات گذشته
کتاب : باغی از علم نهفته
کیف مدرسه :مخزن علم و سواد
شب امتحان :برای افراد تنبل سخت و برای افراد کوشا شب راحتی
فیلم سینمایی : دو ساعت مشغول شدن گاهی برای هیچ
12- اگر بهت بگن روی بزگترین تابلوی دنیا یه جمله بنویس که همه ی دنیا ببینن چی مینوشتی؟ گریز از اعتیاد این مرگ هستی (شعر خودم )
13- خودت از کدوم اخلاقت بدت میاد؟ گاهی عدم توجه به خانواده البته بندرت .
14- طرفدار کدوم ورزش و تیم ورزشی هستی؟ همه ورزش ها عالی است ولی کشتی . فوتبال . والیبال رادوست دارم
15- شعارت توی زندگی چیه؟ عشق علاقه باهم کار کردن و باهم شاد بودن
16- بهترین سال در زندگیت؟52 سال بهترین است همه ساله
17- بهترین و بدترین اتفاقی که در سال 95 برایت رخ داده؟ همه اتفاقات عالی بوده
18-از چه طریق با سایت راسخون اشنا شدی؟ از طریق اینترنت
19 در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟می شود گفت مدیون کسی جز خدا نیستم . از همسر پدر و مادر و برادر و فرزندم تشکر می کنم.
20- در کدام تالار راسخون بیشترین فعالیت را داشتی؟؟در حد توان بیشتر در مسابقات و فی البداهه سرائی ارسال نظرات دربعضی از تالارها بنابر ضروت پست گذاشته ام .
21-اگر بخوای به نظم و انضباط خودت نمره بدی چند میدی؟"0 تا 20" انشالله 20 چرا که در 29 سال تدریس غیبتی نداشتم و به نحو احسن کار کردم . 160مقام کشوری و استانی و منطقه ی نشان این همت است.
همه موفق باشید.