پاسخ به:ترین های 95 از نگاه کاربران
پنج شنبه 3 فروردین 1396 1:42 PM
عرض سلام و احترام. سال جدید را برای همه ی شما بزرگواران سالی خوب و پرنشاط می خواهیم.
بعد از پیام امیرعلی من پست زدم تا بقیه اون خیلیی بد بد نباشند😂😂
*ترین های مربوط به مسئولین محترم :*
جوابگو ترین مسئول : ⏪همه بنا به مسئولیتشون و مدت حضور و سوالشون پاسخگو هستند من جمله: ◀جناب هادی نژاد؛ حاج آقا؛ جناب بمانی و آقا سید
آنلاین ترین مسئول :⏪ همه در ساعات اداری آنلاین هستند البته آقا سید چون کار بیرون هم دارند و جلسه نسبت به بقیه کمتر
خوش برخوردترین مسئول :💠 تمامی دوستان
محسوس ترین مسئول : ◀ همشون خوب هستش البته واحد فنی در حین نامحسوسی خیلی محسوسه.خخخ
نا محسوس ترین مسئول : مدیریت اجرایی سایت
پر حاشیه ترین مسئول : ☑ واحد محترم فنی
آرام ترین مسئول :◀ همشون خوب هستند مخصوصا جناب هادی نژاد و حاج آقا
شوخ ترین مسئول :◀ حاج آقا؛ جناب بمانی و جناب هادی نژاد
تشکر زننده ترین مسئول : جناب بمانی و آقا سید و حاج آقا؛ جناب هادی نژاد و جناب فتحی
قانون مدار ترین مسئول : ◀ جناب فتحی و جناب هادی نژاد
*ترین های مربوط به مدیران و کاربران بزرگوار :
فعال ترین کاربر یا مدیر : ◀اکثرا مدیران خوب هستند و در حوزه مدیریتشون فعال. اسم نبرم بهتره چون امکان داره بعضی بزرگواران از یاد بروند و خوب نیستش
پر حاشیه ترین کاربر یا مدیر :◀ ...
محسوس ترین کاربر یا مدیر : ◀ دوستان اتاق چتی و وبلاگ نویساس عزیز
نا محسوس ترین کاربر یا مدیر :◀ کی من! من که همیشه با تشکرام محسوسم.خخخخخ
خوش شانس ترین کاربر یا مدیر :....
خوش برخورد ترین کاربر یا مدیر : ◀ تمامی بزرگواران خوب هستند از بین داداشا فرزاد؛ یحیی؛ خدایی؛ امیر علی. پارسمن و حسین رضایی و امیرحسین92 و...
از بین خواهران: خانم نازنین فاطمه. خانم سلما. خانم برخوار. خانم فاطمه 74 . خانم مرضیه و خانم شاسیته و ...
دوستانی همشون خوب و خوش برخورد هستند اگر اسمی ازشون نیومده به دلیل فراموشی من هستش در نام کاربری این بزرگواران
منظم ترین کاربر یا مدیر :◀ سوالاتون حاشیه دار هستشا.خخخخ سر همون بقیه رو جواب نمیدم.😂😂😂
جوابگو ترین کاربر یا مدیر :
آرام ترین کاربر یا مدیر :
بی حاشیه ترین کاربر یا مدیر :
انلاین ترین کاربر یا مدیر :
شوخ ترین کاربر یا مدیر :
منتقد ترین کاربر یا مدیر :
قانون مدار ترین کاربر یا مدیر :
ریلکس ترین کاربر یا مدیر :
تشکر زننده ترین کاربر یا مدیر :
*ترین های مربوط به انجمن و تالارها :
بهترین خاطره در سال 95 در راسخون :◀ آشنایی با دوستان بزرگوار بیشتر
بهترین جایزه در سال 95 در راسخون : ◀جوایز خوبی بوده ولی من لوح سپاس رو به جوایز ترجیح می دم
بهترین تاپیک تو راسخون : ( یا از خودتون باشه یا از بقیه کاربران ) از نظرتون :◀ زیا بوده مخصوصا تو گفتگوی آزاد. ترفندها. خانواده. مهدویت. قرآن. وبلاگ نویسی و...
بهترین تالار تو سال 95 در راسخون :◀ حاشیه دار هستش پاسخ نمیدم
بهترین مطلب تو سال 95 در راسخون : ◀خیلی زیاد بوده. از وقتی که همچون روح سرگردانم تو تالارا خیلی مطالب خوب دیدم
فعال ترین تالار تو سال 95 در راسخون :◀ حاشیه داره پاسخ نمیدم
منظم ترین تالار :
پر بیننده ترین تالار :
دوست داشتنی ترین تالار :◀ گفتگوی آزاد و پاتوق از نگاه عمومی و از نگاه تخصصی وبلاگ و دین پژوهی
*هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی
چون درد سرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی*
*پاسبان حرم دل شدهام شب همه شب تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*