0

ترین های 95 از نگاه کاربران

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:ترین های 95 از نگاه کاربران
پنج شنبه 3 فروردین 1396  1:42 PM

عرض سلام و احترام. سال جدید را برای همه ی شما بزرگواران سالی خوب و پرنشاط می خواهیم.

بعد از پیام امیرعلی من پست زدم تا بقیه اون خیلیی بد بد نباشند😂😂

*ترین های مربوط به مسئولین محترم :*

جوابگو ترین مسئول : ⏪همه بنا به مسئولیتشون و مدت حضور و سوالشون پاسخگو هستند من جمله: ◀جناب هادی نژاد؛ حاج آقا؛ جناب بمانی و آقا سید

آنلاین ترین مسئول :⏪ همه در ساعات اداری آنلاین هستند البته آقا سید چون کار بیرون هم دارند و جلسه نسبت به بقیه کمتر

خوش برخوردترین مسئول :💠 تمامی دوستان

محسوس ترین مسئول : ◀ همشون خوب هستش البته واحد فنی در حین نامحسوسی خیلی محسوسه.خخخ

نا محسوس ترین مسئول : مدیریت اجرایی سایت

پر حاشیه ترین مسئول : ☑ واحد محترم فنی

آرام ترین مسئول :◀ همشون خوب هستند مخصوصا جناب هادی نژاد و حاج آقا

شوخ ترین مسئول :◀ حاج آقا؛ جناب بمانی و جناب هادی نژاد

تشکر زننده ترین مسئول : جناب بمانی و آقا سید و حاج آقا؛ جناب هادی نژاد و جناب فتحی

قانون مدار ترین مسئول : ◀ جناب فتحی و جناب هادی نژاد

*ترین های مربوط به مدیران و کاربران بزرگوار :

فعال ترین کاربر یا مدیر : ◀اکثرا مدیران خوب هستند و در حوزه مدیریتشون فعال. اسم نبرم بهتره چون امکان داره بعضی بزرگواران از یاد بروند و خوب نیستش

پر حاشیه ترین کاربر یا مدیر :◀ ...

محسوس ترین کاربر یا مدیر : ◀ دوستان اتاق چتی و وبلاگ نویساس عزیز

نا محسوس ترین کاربر یا مدیر :◀ کی من!  من که همیشه با تشکرام محسوسم.خخخخخ

خوش شانس ترین کاربر یا مدیر :....

خوش برخورد ترین کاربر یا مدیر : ◀ تمامی بزرگواران خوب هستند از بین داداشا فرزاد؛ یحیی؛ خدایی؛ امیر علی. پارسمن و حسین رضایی و امیرحسین92 و...

از بین خواهران: خانم نازنین فاطمه. خانم سلما. خانم برخوار. خانم فاطمه 74 . خانم مرضیه و خانم شاسیته و ...

دوستانی همشون خوب و خوش برخورد هستند اگر اسمی ازشون نیومده به دلیل فراموشی من هستش در نام کاربری این بزرگواران

منظم ترین کاربر یا مدیر :◀ سوالاتون حاشیه دار هستشا.خخخخ سر همون بقیه رو جواب نمیدم.😂😂😂

جوابگو ترین کاربر یا مدیر :

آرام ترین کاربر یا مدیر :

بی حاشیه ترین کاربر یا مدیر :

انلاین ترین کاربر یا مدیر :

شوخ ترین کاربر یا مدیر :

منتقد ترین کاربر یا مدیر :

قانون مدار ترین کاربر یا مدیر :

ریلکس ترین کاربر یا مدیر :

تشکر زننده ترین کاربر یا مدیر :

*ترین های مربوط به انجمن و تالارها :

بهترین خاطره در سال 95 در راسخون :◀ آشنایی با دوستان بزرگوار بیشتر 

بهترین جایزه در سال 95 در راسخون : ◀جوایز خوبی بوده ولی من لوح سپاس رو به جوایز ترجیح می دم

بهترین تاپیک تو راسخون : ( یا از خودتون باشه یا از بقیه کاربران ) از نظرتون :◀ زیا بوده مخصوصا تو گفتگوی آزاد. ترفندها. خانواده. مهدویت. قرآن. وبلاگ نویسی و...

بهترین تالار تو سال 95 در راسخون :◀ حاشیه دار هستش پاسخ نمیدم

بهترین مطلب تو سال 95 در راسخون : ◀خیلی زیاد بوده. از وقتی که همچون روح سرگردانم تو تالارا خیلی مطالب خوب دیدم

فعال ترین تالار تو سال 95 در راسخون :◀ حاشیه داره پاسخ نمیدم

منظم ترین تالار :

پر بیننده ترین تالار :

دوست داشتنی ترین تالار :◀ گفتگوی آزاد و پاتوق از نگاه عمومی و از نگاه تخصصی وبلاگ و دین پژوهی

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 siryahya fatemeh74 borkhar farshon mosabeghat_ravabet rezamzd rasekhoon_m amirali123 salma57 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها