پاسخ به:ترین های 95 از نگاه کاربران
سه شنبه 1 فروردین 1396 3:26 PM
*ترین های مربوط به مسئولین محترم*
جوابگوترین مسئول: آقای قریشی و حاج آقای منتظمی
آنلاین ترین مسئول : آقای بمانی و آقای قریشی و حاج آقای منتظمی
خوش برخوردترین مسئول: همگی
محسوس ترین مسئول: آقای بمانی و آقای قریشی و حاج آقای منتظمی
نا محسوس ترین مسئول: همگی به جز خط قبل!!!
پر حاشیه ترین مسئول: واحد مظلوم فنّی!!!!
آرام ترین مسئول: همه آرامَن!
شوخ ترین مسئول: حاج آقای منتظمی
تشکر زننده ترین مسئول: آقای قریشی و حاج آقای منتظمی
قانون مدارترین مسئول: فک کنم همگی
*ترین های مربوط به مدیران و کاربران بزرگوار*
فعال ترین کاربر یا مدیر: داداش یحیی که برای تالار خودش خیلی زحمت میکشه واقعاً و آقا محسن خدایی هم در کلیه تالارها فعالیت محسوسی دارن. و در بخش خواهران هم: zahra_53 و nazaninfatemeh
پر حاشیه ترین کاربر یا مدیر: این طور سؤالا رو که اگه خواسته باشیم جواب بدیم، باز روز بعد باید سرکه صاف کنیم!!!!! پس بیخیال!
محسوس ترین کاربر یا مدیر: خودم و mty1378 (دوست و دشمن به این مورد اذعان دارن!!!)
نا محسوس ترین کاربر یا مدیر: بیشترِ خواهران!!!!!
خوش شانس ترین کاربر یا مدیر: داداش یحیی، آقای گلشنی، خودمم شانس بسیار خوبی دارم که با میزان فعالیتم در ارتباطه! اصلاً میزان بَرَندگی با میزان فعالیت ارتباط مستقیم داره. اگر یه زمانی دیده شده که در قرعه کشی فروشگاه برنده نشدم، خب حسناتم کم بوده ، چون یه سری ماه ها فعالیت نداشتم. طبیعی هم هست و انتظار برندگی هم نباید داشت!
خوش برخورد ترین کاربر یا مدیر: همگی خوبن. برخورد بد من ندیدم.
منظم ترین کاربر یا مدیر: خودم. حتی از یه ویرگول هم نمیگذرم. شاید پستامو در حدود 10-12 بار هم ویرایش کنم.
جوابگو ترین کاربر یا مدیر: خودم و یه چند نفر دیگه هم هستن...
آرام ترین کاربر یا مدیر: همه آرامَن! بعضی جاها نباید آرام بود، جفاست!
بی حاشیه ترین کاربر یا مدیر: خیلیا! بکار بردنِ "صفت عالی" در برخی موارد زیاد درست نیست! (صفت عالی=افزودن "ترین" به صفت)
انلاین ترین کاربر یا مدیر: خودم و mty1378 (باز هم دوست و دشمن به این مورد اذعان دارن!!!)
شوخ ترین کاربر یا مدیر: mty1378 و آقای اشرفی
منتقد ترین کاربر یا مدیر: خودم و آبجی سلما (اصن وظیفست، باید باشه، نباشه میشیم سیب زمینی بی رگ!!!!!!!!)
قانون مدار ترین کاربر یا مدیر: خودم
ریلکس ترین کاربر یا مدیر: نمیتونم اسم ببرم!!!! بعضیا انگار نه انگار، ریلکس، هر جور عشقشون کشید پست میزنن. خراب کاری میکنن. و به بقیه هم زحمت میدن برای اصلاحش. سلیقه هم چیز خوبیه آدم داشته باشه.
تشکر زننده ترین کاربر یا مدیر: خودم و mty1378 (باز هم دوست و دشمن به این مورد اذعان دارن!!!) / بعضیا که اصن طلبکارن، همینجور میان توی پستها و تاپیکا، نه تشکری، نه اِهِمی،نه اوهومی. بعد برنده هم میشن. اصن ما با اجناس مختلفی سر و کار داریم!!!!!!!!!!
*ترین های مربوط به انجمن و تالارها*
بهترین خاطره در سال 95 در راسخون: بهترین نداریم. همه اوقات خوب بوده.
بهترین جایزه در سال 95 در راسخون: بهترین نداریم. کلاً خوب بوده هر چی بِهِم رسیده!!!!
بهترین تاپیک تو راسخون و بهترین مطلب تو سال 95 در راسخون: یکی از مطالبی که آقا احسان فرستاده بودن، الآن یادم اومد: چطور با کودکان دستفروش برخورد کنیم؟
و یکی از مطالبی که خودم فرستاده بودم: آنقدر هیس نگید!
فعال ترین تالار تو سال 95 در راسخون: فعال بودن به چیست؟؟!!! به ارسالِ پستهای فراوان فقط برای مطالعه و بدون کاربرد؟؟؟ یا آموزش دادنِ یه سری مباحث و بالا بردنِ علم انسان؟؟؟؟؟ مورد اول توی بیشتر تالارها مصداق داره. اما در مورد دوّمی، تالاری مثل تالار نکات و ترفندها (داداش یحیی) کارکرد خیلی خوبی داشته و داره.
منظم ترین تالار: بیشتر تالارهایی که مدیریت دارن، منظم هم هستن. حالا اگه متّه به خشخاش خواسته باشیم بذاریم، میشه یه سری تالارای خاص!!!
پر بیننده ترین تالار: اکثر تالارها: تالار دین پژوهی، تالار گردشگری، تالار خانه و خانواده، تالار کودک، تالار نکات و ترفندها و آموزشهای ویدیویی.
دوست داشتنی ترین تالار: الهی قربونش بره خاله!!!!!! نمیدونم والا!!! شاید همین تالار صالحین (حدأقلش اینه که عایداتی داره هر هفته!)
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...