0

نتیجه کلی از فراخوان روابط عمومی

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:فراخوان روابط عمومی
پنج شنبه 26 اسفند 1395  12:35 PM

heartبا نام و یاد خداوند مهربانheart

راسخونی های عزیز و دوستان خوب من سلام...

ضمن عرض ادب و احترام حضور همه ی شما بزرگواران اعم از مدیران و کاربران عزیزی که ما را همیشه همراه بوده اید و تبریک میلاد مادر عزیزمان و فرارسیدن سال 1396 خورشیدی، بر خود لازم می دانم با افتخار از همه ی شما بزرگواران تقدیر و تشکر کنم و به این وسیله همراهی بسیار خوب و مثمرثمر همه ی شما عزیزان را در فراخوان بزرگ روابط عمومی ارج نهاده و قدردانی نمایم.

عزیزان، بزرگواران و همراهان بسیار خوبم خداوند متعال را شاکرم در این مدت که همراه هم بودیم برآن شدیم تا با همراهی هم موفقیت و رشدی خداپسندانه را محقق کنیم و ان شاالله به امید او سال پیش رو را نیز بیش از پیش با همراهی هم به بهترین نحو پیش ببریم.

دوستان عزیزم صحبت بسیار است لذا به خاطر اینکه کلام طولانی نشود در رابطه با پست بالا و ارایه ی طرح های خوبتان چند نکته را اشاره می نمایم:

- از همه ی عزیزان کمال تشکر و قدردانی را دارم که بیش از 30 نفر در قالب انبوهی از طرح های بسیار خوب و مفید ما را همراهی کردند.

- پست بالا تمامی طرح هایی که توسط شما عزیزان در فراخوان بزرگ روابط عمومی ارایه شده است را یکجا نشان می دهد.

- از میان این طرح های بسیار خوب به خاطر تعداد بالا، تعدادی انتخاب شده و در طرح "از مادر آسمان تا پدر خاک" اجرایی می شود و با همراهی همه ی شما عزیزان درصددیم به مرور زمان بهترین آنها را با همراهی صاحبان طرح در طول سال 96 به اجرا بگذاریم. "توضیح اینکه بعضی از طرح های عزیزانی که قابلیت اجرا در طول سال را داشته باشند اجرا خواهد شد."

- به پاس همراهی همه ی عزیزانی که در این فراخوان مشارکت کرده و با ارایه ی طرح های خوبشان روسپیدمان کردند به ایشان 100 امتیاز علی الحساب اهدا می گردد و ان شاالله در پایان طرح و در جشن نهمین سالروز تولد راسخون به کسانی که طرحشان پذیرفته و اجرا شده است در حد توان هدایایی تقدیم خواهد شد. به دیگر دوستان نیز هر موقع از سال که طرحشان اجرایی گردید هدایایی تقدیم خواهد شد.

- این فراخوان و این طرح ها با مشارکت همه ی شما بزرگواران اجرایی شده و ان شاالله در سال 1396 با همراهی هم اتاق فکری از فعالین عزیز و صاحبان بهترین طرح ها تشکیل خواهد گردید.

- روز شنبه 28 اسفندماه طرح بزرگ "از مادر آسمان تا پدر خاک" اجرایی خواهد شد و همراهی چشمگیر همه ی بزرگواران را ارج می نهیم.

- در پایان باز هم ضمن قدردانی مجدد از همه ی مدیران و کاربران عزیز، از زحمات مسئول ارشد انجمن ها و دیگر مسئولین عزیز سپاسگزاری می کنم.

با تشکر

ارادتمند، سیدرسول قریشی

مسئول روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری راسخون

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh mty1378 nargesza mehdi0014 mansoor67 ehsan007060 salma57 farshon borkhar parseman_110 zinab84 taha_h ravabet_rasekhoon aliada amirali123 shirdel2 majid68 amayen mosabeghat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها