پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»
دوشنبه 23 اسفند 1395 3:22 PM
من بحث و از اینجا شروع میکنم راستش تو جهاز خانم ما آجیل خوری 12 دست بیشتر نبود و از اونجایی که خانواده ما برای رفت و آمد دسته جمعی منزل همدیگه میریم این 12 دست آجیل خوری به گفته خانم بنده کمه و باعث آبرو ریزی میشه.ایشون رفتند بازار که دو دست دیگه هم بخرن اول که اصلا شبیه اونا نبود با هزار گشت وگذار یه جارو پیدا کرد که شبیه ش بود و میداد دستی 110 هزار تومن.بله صدو ده هزار تومن.خانمم زنگ زد به من و گفت یه جا هست میده اینقدر. منم گفتم یا علی چقدر زیاد گفت ایرانیه (من جهاز خانمم بیشتر اجناس ایرانی بود یعنی تا جایی که میشد ایرانی خرید برا همین هم بود اینقدر گرون بود اینم انتقادی به فروشندگان ایرانی) با هزار حرف و حدیث که بابا خیلی گرونه و چی و چی و چی بنده راضی شدم یه دست بخره یعنی شیش تا دیگه خرید بعد که رفتم خونه گفتم بابا آجیلش ارزون تر از خود کاسه بشقابش در میاد و خلاصه یه قلم خرید عید ما بوده
البته اشتباه نشه خانم من خودش اینقدر قانع و کم خرج هست که خدا خیرش بده ولی این گزینه رو اصلا نمیشد کاریش کرد
من میگفتم خب یه دست دیگه یه مدل دیگه بخر که ارزونتر باشه میگفت نه شما مردا نمیدونید و براتون مهم نیس. خانم ها میبیند و مشخصه که دو مدله و زشته
این یه قلم از خرید عید ما بوده
12 دست آجیل خوری؟؟!!! مطمئنید برای هیئت نمیخواستین؟؟؟!!!!
چند نکته (با عرض پوزش!):
1- نیازی به آجیل خوری نیست. میشه آجیلا رو توی همون بشقاب شیرینی ریخت.
2- متفاوت هم باشه ایرادی نداره. کاسشو که نمیخوان بخورن، محتواش مهمّه!!!!
3- توی کاسه گِلی و پلاستیکی هم میشه آجیل خورد!
4- دلم واسه 110 هزار تومن سوخت!! کاملاً اشتباه بود این کار!!
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...