0

مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»
دوشنبه 23 اسفند 1395  2:40 PM

نقل قول r_hasti_r

در مورد اون حرف آقای دیمی که گفتن هر وقتی میشه عید گرفت و اینجور چیزها، باید بگم که شاید توان خیلی ها در حد همون یه عید باشه frown

خود شما که حوصله ی همین یه عید رو هم ندارید.. چه برسه به چند تا عید:|

من نمیتونم نصیحتتون کنم که به خانواده تون کمک کنید. چون خودم همچین کاری نکردم ( متاسفانه) laugh

ولی شما سعی کنید یکم احساس همدردی کنید... خوب خسته میشن.. کسی نگفته که زن ها باید خونه تکونی کنن.. به نظر من اصلش این بوده که مردها خونه تکونی میکردن.. ولی تنبلیشون میومد و کارشون رو نصفه ول میکردن... زن ها هم‌گفتن اصلا نمی خواد، کار کنید. خودمون از این به بعد خونه تکونی میکنیم:|

با تشکر:)

جمله "حوصله عید ندارم" که حرف اشتباهیه. ادا اصولاش غیر ضروریه. میزان فعالیتها و خریدها در نزدیکی عید به ماکزیموم مقدار خودش میرسه، حالا من میگم این مقدار در سال پخش بشه و یکنواخت بشه تا از حجم کارها و خستگیای الکی کاسته بشه. نه اینکه یه دفه همه به تکاپو بیفتن و کارای نفس گیر بکنن!!!!!! والا....

در حد توان هم کمک میشه و هم احساس همدردی...

پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»به همه دوستان توصیه میکنم نکات و نظرات و دیدگاه ها رو به دقت مطالعه کنن و بعد نظر بدن. مطلبی رو تا کامل متوجه نشدید و براتون هنوز مثل شُبهه هست، در موردش قضاوت نکنید. یک طرفه به قاضی نرید. همگی این مورد رو نصب العین خودشون قرار بدن. نه تنها برای این تاپیک. همه جا. تشکر.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ehsan67657 ravabet_rasekhoon borkhar r_hasti_r farshon ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها