پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»
دوشنبه 23 اسفند 1395 2:40 PM
در مورد اون حرف آقای دیمی که گفتن هر وقتی میشه عید گرفت و اینجور چیزها، باید بگم که شاید توان خیلی ها در حد همون یه عید باشه
خود شما که حوصله ی همین یه عید رو هم ندارید.. چه برسه به چند تا عید:|
من نمیتونم نصیحتتون کنم که به خانواده تون کمک کنید. چون خودم همچین کاری نکردم ( متاسفانه)
ولی شما سعی کنید یکم احساس همدردی کنید... خوب خسته میشن.. کسی نگفته که زن ها باید خونه تکونی کنن.. به نظر من اصلش این بوده که مردها خونه تکونی میکردن.. ولی تنبلیشون میومد و کارشون رو نصفه ول میکردن... زن ها همگفتن اصلا نمی خواد، کار کنید. خودمون از این به بعد خونه تکونی میکنیم:|
با تشکر:)
جمله "حوصله عید ندارم" که حرف اشتباهیه. ادا اصولاش غیر ضروریه. میزان فعالیتها و خریدها در نزدیکی عید به ماکزیموم مقدار خودش میرسه، حالا من میگم این مقدار در سال پخش بشه و یکنواخت بشه تا از حجم کارها و خستگیای الکی کاسته بشه. نه اینکه یه دفه همه به تکاپو بیفتن و کارای نفس گیر بکنن!!!!!! والا....
در حد توان هم کمک میشه و هم احساس همدردی...
به همه دوستان توصیه میکنم نکات و نظرات و دیدگاه ها رو به دقت مطالعه کنن و بعد نظر بدن. مطلبی رو تا کامل متوجه نشدید و براتون هنوز مثل شُبهه هست، در موردش قضاوت نکنید. یک طرفه به قاضی نرید. همگی این مورد رو نصب العین خودشون قرار بدن. نه تنها برای این تاپیک. همه جا. تشکر.
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...