پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»
دوشنبه 23 اسفند 1395 2:23 PM
خیلی اهل شعار دادنید
ازدواج بدون خرج میشه؟
اصلا همش یباره فکر کنم صفت اصفهانیا شمارم درگیر کرده
روی زیلو؟ یه روز دو روز بعدش صداتون در میاد
پریروز داشتم حرفای یه مشاورو گوش میدادم میگفت چرا میگین پول خوشبختی نمیاره؟ اتفاقا پول ضامن خوشبختیه با پول اکثر مشکلات حل میشه اگه کسیم مخالفه میتونه همه پولاشو بده من تا خوشبخت بشه و من بدبخت
پس اگه پول به اندازه بود دیگه شما مخالف ازدواج و ریخت و پاش نبودید، مخالف خرید عید نبودید و اونو ولخرجی نمیدونستید
یه سری توقعات دخترا!!! مثل خرید حلقه سرویس یه جشن ،اینارو ریخت و پاش نمیدونستید . شما بجای جشن و ریخت و پاش الکی میتونستید برید مسافرت با همسرتون ولی همون خرج جشنو باید برای مسافرت میدادید. ازدواج نه بدون جشن میشه نه مسافرت .
پس هر کاری بکنید این ریخت و پاشه هست حتی با یه جشن کوچیک.
شاید شعار باشه. شاید هم بخاطر مجرّدی باشه!!! ولی عقد داداشمو دیدم که میگم. چقد خانواده عروس، خانواده داماد رو اذیت میکنه! حالا شاید اذیت نشه گفت، ولی خب انتظارات و توقعاتشونو میگم...
اینکه پول خوشبختی میاره هم موافقم. آدم اگه پولدار باشه، واقعاً زندگیش راحت تر و بی مشکلتره یا کم مشکلتره! منکر قضیه پول نمیشه شد.
پول داشته باشه، خرید لباس و کفش برای عید و غیر عید فرقی نداره، هر هفته میشه برا خودت بخری و توی خونه انبار کنی!!!! هیچ کس هم از لباس و کفش نو هم بدش نمیاد. همه دوس دارن خوشتیپ و خوشگل باشن. ولی خب از همه ساخته نیس.
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...