پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»
دوشنبه 23 اسفند 1395 8:54 AM
سلام .
کی گفته عید واسه خانمها ودختر هاست ....خانومها که تا عید میاد دیگه نه جسمی میمونه واسشون و نه روحیه ای ...چرا اینقدر مظلوم نمایی میکنید ...راهشو که بلدین ماشالا ..اللهم احفظ رفقائنا
درسته خانمها با خرید روحیه میگیرن ولی همه خرید رو دوست دارن فقط مدلش بین زن و مرد فرق داره ...آقایون با خرید لباس شاد نمیشن معمولن توقعشون بالاتره با خرید ماشین و موبایل و وسایل الکترونیک بسی روحیه میگیرن
سلام. امشب همه منو دعوا میکنن!!!!! عیب نداره، مظلوم گیر آوردید!!!
نه، من که آدمی کم توقع که هیچ، بلکه بی توقعم. و منظورم هم اینه که عید و جَنگولَک بازیاش ماهیتی دخترانه داره تا پسرانه. برا پسرا که بود و نبودش یکیه!!!
خب ایول، حرف خوبی زدید. چرا اینقد خودتونو اذیت میکنید با خونه تکونی که آخر اونقد خسته باشید. این مطلب رو من توی صفحه قبل هم اشاره کردم. برای عید هم مثل بقیه ایام سال رفتار بشه. تمیزکاری بشه اما معمولی. مثل تابستون. ولی نه اینکه کل ساختمون از پایه در بیاد و اوووووو.... خودتون آخر هم میگید جسمی واسمون نمیمونه و حق هم دارید. خب نکنید دیگه، عِـه!!!!!!! ماها به فکر شماهاییم آخه! عِـه!!!
اصلا قبول نیست عید مال همه اس دختر و پسر نداره
خونه تکونی هم یه تمیز کاریه کلیه . مگه نه در طول سال هم ما خونه تمیز میکنیم که بعضا از خونه تکونی عید هم بیشتره
و خرید عید
خب شما ذوقاتونو کردین دیگه تموم شدهدرسته ادما هرچی بزرگتر میشن عیدا براشون بیمزه تر و بی ذوق تر میشه
تو طول ساال هم خرید میکنیم اما خریدای جرئی . اما اصلیا رو میذاریم برای عید مثل مانتو شلوار چادر
این اشکالی داره؟
خب اگه این کارایی که شما میگید بکنیم دیگه عید ، عید نیست! برای همه یکنواخت میشه!