0

امام خمینی (ره) مردی برای همیشه تاریخ+امتیاز ویژه

amayen
amayen
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1058

پاسخ به:امام خمینی (ره) مردی برای همیشه تاریخ+امتیاز ویژه
سه شنبه 16 خرداد 1396  6:28 AM

توکل

البته توکل بدان معنا نیست که انسان از فعالیت وتدبیر باز ایستد؛ بلکه با به کار گرفتن نیروی خود و آنچه بر حسب کار مورد نیاز است، اعتمادش تنها به خدا بوده و عامل پیروزی را خدا بداند. توکل مهم ترین عامل پیروزی امام خمینی(س) بود و علت استواری ایشان در تمام فراز و نشیب های  زندگی، این بود که اتکای حقیقی بر قدرت لایزال پروردگار جهان داشت و دل را به خدا سپرده بود و جز او کسی را مؤثر نمی دانست و در مقابل، خدا هم از او حمایت کرد و بزرگ ترین پشتیبان او شد و او را به پیروزی های چشم گیری رساند. امام در طول مبارزات، با سپردن خود به خدا، این را به اثبات رساند.

ایشان خطاب به رژیم و سر سپردگان او فرمود: من اکنون قلب خود را برای سرنیزه های مأمورین شما حاضر کردم. ولی برای قبول زورگویی ها و خضوع در مقابل جباری های شما حاضر نخواهم کرد. من به خواست خدا احکام خدا را در هر موقع مناسبی بیان خواهم کرد و تا قلم در دست دارم، کارهای مخالف مصالح مملکت را برملا می کنم.

امید امام به پروردگار بود. در نتیجه سختی ها بر او آسان شد. ایشان همه موفقیت های خود را از خدا می دانست و لحظه ای از کمک و پشتیبانی او غافل نبود. 
مقام معظم رهبری در این باره فرمودند: سخت ترین حوادث در اقیانوس عظیم وجود او [امام خمینی] تلاطمی ایجاد نمی کرد.

بنابراین امام عزیز با توکل، در برابر انبوه مشکلات و مصائب ایستاد و به خود تزلزل راه نداد.

منبع: پرتال امام خمینی (ره)

تشکرات از این پست
rasekhoon_m zahra_53 ravabet_rasekhoon nargesza ali_81
دسترسی سریع به انجمن ها