طرز تهیه پاستا مدیترانه ای
سه شنبه 17 اسفند 1395 2:50 PM
625 کالری
26.6 گرم چربی
50.8 گرم کربوهیدارت
45.3 گرم پروتئین
پاستا مرغ به سبک مدیترانه ای
طرز تهیه: یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و 1 قاشق نمک در آن بریزید تا بجوشد. پاستا را 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید.
ژامبون دودی را نوار نوار ببرید و آنها را در یک تابه نچسب کمی تفت دهید تا کمی ترد شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید. به دلخواه کمی نمک و فلفل به مرغ بزنید و آنها را داخل تابه بریزید. گوجه فرنگی و رزماری را نیز اضافه کنید. مواد را به مدت 20 دقیقه باهم تفت دهید.
پنیر فتا و زیتون را به محتویات تابه اضافه کنید و پس از ایکه آنها را کمی با مخلوط کردید، پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی همه مواد خوب داغ شدند، انها را در بشقاب سرو بریزید. اگر دوست داشتید می توانید برای هضم بهتر غذا، کمی روغن زیتون یا کنجد روی غذا بریزید.