طرز تهیه پاستا سوسیس ایتالیایی
سه شنبه 17 اسفند 1395 2:49 PM
423 کالری
19.3 گرم چربی
39 گرم کربوهیدرات
22.3 گرم پروتئین
طرز تهیه: یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و تقریبا 1 قاشق نمک در آن بریزید. پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید. سپس آن را آبکشی کنید.
در یک تابه روغن را حرارت دهید و سوسیس ها را درون آن خرد کنید (سوسیس ها خرد شوند و حلقه حلقه نشوند.) در 5 دقیقه آخر پیاز و سیر را اضافه کنید. سپس آب مرغ را همراه با ریحان و گوجه فرنگی را درون تابه بریزید و با مواد کمی مخلوط کنید.
مواد را 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا آب غذا بچیند. اسفناج خرد شده را اضافه کنید و در تابه را روی آن قرار دهید. وقتی اسفناج کمی پخته شد، شعله را کم کنید و مواد را داخل تابه کمی هم بزنید. پاستا را به محتویات درون تابه اضافه کنید و سپس روی آن پنیر بریزید. سپس غذا را سریعا سرو کنید.
نکات: در این دستور غذا از نوعی سوسیس تند ایتالیایی استفاده می شود که طعم و شکل آن مشابه گوشت چرخ کرده ادویه زده شده است. بنابراین می توانید این غذای ایتالیایی را با گوشت هم درست کنید.
اگر آب مرغ در دسترس نداشتید می توانید 1 قرص عصاره مرغ را در 1 لیوان آب جوش حل کرده و از آن استفاده کنید.