طرز تهیه لازانیا راویولی
سه شنبه 17 اسفند 1395 2:44 PM
طرز تهیه: یک تابه متوسط انتخاب کنید و آن را روی شعله گاز قرار دهید. 1 قاشق روغن درون آن بریزید و حدودا 5 تا 7 دقیقه گوشت چرخ کرده، سیر، پودر سیر، نمک و فلفل را در آن خوب تفت دهید و هم بزنید تا بپزد و گوشت قهوه ای رنگ شود.
روغن تابه را خالی کنید. ادویه ایتالیایی و سس مارینارا را به گوشت اضافه و سپس مخلوط کنید. در آرام پز یک لایه از مایه گوشت آماده شده بریزید. یک لایه راویولی روی مایه گوشت بریزید و مجددا لایه های بعدی را یکی در میان مایه گوشت و راویولی بریزید تا تمام مواد مصرف شوند.
آرام پز را روشن کنید و حدودا 3 ساعت مواد را درون آن بپزید.سپس در آرام پز را باز کنید و پنیر را روی غذا بپاشید. 1 تا 2 ساعت دیگر لازانیا راویولی را داخل آرام پز بپزید تا پنیر خوب آب و غذا آماده مصرف شود.