طرز تهیه سالاد ماکارونی سبزیجات
سه شنبه 17 اسفند 1395 2:42 PM
390 کیلوکالری کالری
18.7 گرم چربی
49.3 گرم کربوهیدرات
6.8 گرم پروتئین
8 میلی گرم کلسترول
529 میلی گرم سدیم
طرز تهیه: در قابلمهای آب و مقداری نمک را روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیاید.سپس ماکارونی را اضافه کرده و حدود 8 دقیقه بپزید. ماکارونیهای نرم شده را با آب سرد بشویید و آبکشی کنید.
در یک کاسه بزرگ سس مایونز، سرکه، شکر، خردل ،نمک و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید. سپس پیاز خرد شده، ساقه کرفس خرد شده، فلفل دلمهای، هویج، فلفل فرنگی و ماکارونی پخته شده را به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سالاد ماکارونی شما آماده است!
نکته: بهتر است سالاد ماکارونی را حدود 3-4 ساعت (در صورت امکان یک شب) در یخچال قرار دهید تا مزه ها خوب به خرد هم بروند.