0

بحث و گفتگو در مورد شعار سال و پیام نوروزی رهبر در سال 1396

magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

پاسخ به:بحث و گفتگو در مورد شعار سال و پیام نوروزی رهبر در سال 1396
پنج شنبه 17 فروردین 1396  9:44 AM

بسم ‌الله ‌الرّحمن ‌الرّحیم

- کدام‌یک از بندهای این پیام نوروزی از نظر شما اهمیت بیشتری دارد؟ مختصراً توضیح دهید.

به نظر من همین جمله که همان شعار امسال باشه در خود همه حرف ها را گنجانیده است ، وقتی آقا میفرماید اقتصاد مقاومتی روی سخنش با مردمه یعنی میدانم اوضاع زندگیتان خوب نیست ، و لیکن تحمل کنید .

وقتی میفرمایند تولید ، اشتغال ، یعنی این دولت در این 4 سال هیچ کاری نکرده است ...

پایه ها و سرمایه ها را از بین برده و باعث تعطیلی کارگاه ها شده و اشتغال جوانان در عمل به صفر رسیده است ...

خودخواهی ها و پست داشتن های بالا در این دولت باعث شده که بدون توجه به کارنامه خود با جسارت تمام به دنبال رای جمع کردن برای انتخابات پیش رو باشند ...

- چه کنیم که این نام‌گذاریِ سال‌ها تنها «حالتِ شعاری» نداشته باشد؟

باید افرادی انقلابی و خدا ترس اداره مملکت را در دست بگیرند ، طبق فرمایش مفام معظم رهبری هر جا و در هر ارگان و وزارت خانه ای که افرادی انقلابی بودند  پیشرفت داشته ایم ...

- به نظر شما، چه راهکارها و اقداماتی برای تحقق این شعار می‌تواند مؤثر باشد؟

باید مدیرانی خدا ترس و انقلابی روی کار بیایند و الا  همین آش و همین کاسه خواهد بود ...

- شعارهای منتخب سال، ابتدا با استقبال بسیار خوبی از سوی مسئولین و مردم مواجه می‌شود، اما پس از مدت زمان کوتاهی از موجِ ایجاد شده کاسته و به مرور به فراموشی سپرده می‌شود. به نظر شما چگونه می‌توان تا حدّ امکان از این معضل جلوگیری کرد؟

مجدداً عرض میکنم تا افرادی خدا ترس و با وحدان روی کار نباشند شعارها در حدّ شعار باقی مانده و به مرحله عملیاتی نخواهد رسید.

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 emamedavazdah
دسترسی سریع به انجمن ها