پاسخ به:مبحث 129 طرح صالحین: «موسیقی، ساز و آواز»
سه شنبه 17 اسفند 1395 9:16 PM
مزایا و معایب موسیقی، ساز و آواز رو شرح بدین (حدأکثر 3 خط).
خوب به نظرم اگه درست و به موقع استفاده بشه اشکال خاصی نداشته باشه.. اما مشکل اصلی اینه که عده ای بیش از اندازه به این جور چیزها وابسته هستن. موسیقی ممکنه حال و احوال انسان رو دگرگون کنه.. خود من یه بار به پیشنهاد دوستم یه آهنگی رو گوش کردم.. و میشه گفت دو هفته طول کشید تا از افسردگی در بیام.
شما علاقه ای به موسیقی دارید؟
بله.. اما نه به هر موسیقی.. من کلاً موسیقی های آرام و بی کلام رو خیلی دوست دارم.. چون واقعا بهم آرامش میده..
موسیقی گوش میدین؟ چه نوعی؟
بله.. گفتم که بیشتر موسیقی های آرام و بی کلام رو گوش میدم.. یا اگه از نوع ساز بخوایم بگیم، ویالون و سنتور و چیزهایی مثل این رو قبول دارم.. در کل زیاد طرفدار این آهنگهایی که خواننده داره نیستم.. البته نمیگم گوش نمیدم.. گوش میدم اما کم
موسیقی اگه گوش دادنش، حال انسان رو عوض کنه (شاد بشه یا غمگین بشه) اشکال داره؟ چرا؟
خوب بله.. اشکال داره.. اما منظور این نیس که مثلا ناراحتی و یه آهنگی تو رو از ناراحتی در میاره.. منظور آهنگهایی هست که ریتم ضربی دارن و موجب بروز حرکات ناموزون میشن.. یا آهنگهایی که آدم رو افسرده میکنن.. مثل همونی که تو سوال اول گفتم!
خود شما هم آواز میخونید؟ ساز میزنید؟
نه نمیخونم:| مگر اینکه یه بیت شعر رو مثلا بلند بخونم یا بخوام ادا در بیارم.. در مورد ساز زدن باید بگم که من علاقه ی وحشتناکی به سنتور و ویالون دارم.. اما متاسفانه هنوز فرصت یادگیریش فراهم نشده
فرق موسیقی خواننده مجاز و غیر مجاز چیه؟
خب آهنگهایی مثل رپ از نظر اسلام اشکال دارن... آهنگهای مجاز هم محتوای مفید یا حداقل مناسبی دارن، هم از آهنگ و ریتم خوبی درست شدن... در ضمن خواننده هاشون هم آزادانه در شهر میگردن..
ولی آهنگهای رپ و غیرمجاز محتوای مناسبی ندارن.. شما میتونید یه آهنگ غیر مجاز با محتوای مناسب پیدا کنید؟؟؟
خیر.. چون اگه محتوای خوبی داشت که غیر مجاز نمی شد:|