طرز تهیه سالاد باقالی و پنیر | سالاد مخلوط سبزیجات گرم
پنج شنبه 12 اسفند 1395 9:07 AM
طرز تهیه: هر کدام از گوجه فرنگی ها را به 4 قسمت تقسیم کنید. تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید و گوجه ها را همراه با سیر رنده شده درون آن بریزید و آنقدر تفت دهید تا گوجه ها تغییر رنگ دهند. حال پنیر فتا را به مخلوط گوجه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
کاسه سالاد مورد نظرتان را حاضر کنید و باقالی های پخته را به همراه مخلوط گوجه فرنگی و روغن زیتون، شوید، زیتون و نمک و فلفل درون آن بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.
نکته: می توانید از 1 قاشق آبلیمو برای خوشمزه تر شدن سالاد استفاده کنید.