0

«سالاد یاناک» با تربچه های خوشرنگِ دوست داشتنی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

«سالاد یاناک» با تربچه های خوشرنگِ دوست داشتنی
شنبه 7 اسفند 1395  5:51 PM

ماهنامه سرآشپز - آنژلا هاکوپیان: اگر عاشق تربچه هستید، در این مطلب حتما با ما همراه باشید. در اینجا طرز تهیه سالادی را به شما آموزش داده ایم که بیسِ آن تربچه است و نام آن سالاد یاناک است.
 
 
مواد مورد نیاز:
 
  • سینه مرغ: 150 گرم
  • سیر (له شده): 3 حبه
  • پیازچه  (ساطوری خرد شده): 1 ق س
  • گشنیز (ساطوری خرد شده): 1 ق س
  • فلفل چیلی (خرد شده): 1 عدد
  • زنجبیل تازه (رنده شده): 10 گرم
  • تربچه (با پوست خلالی خردشده): 250 گرم
  • سس مایونز: 150 گرم
  • سس سویا: 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
 
 سالاد یاناک
 
روش تهیه:
 
1- 2 حبه سیر، سس مایونز، فلفل چیلی، سس سویا، زنجبیل، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
 
2- سینه مرغ را به همراه 1 حبه سیر، نمک و فلفل داخل قابلمه ای پخته و بعد بگذارید تا خنک شود. سپس آن را خلالی ریز خرد کنید.
 
3- داخل قالب کمربندی مربع شکلی با ابعاد دلخواه به ترتیب و به صورت لایه ای تربچه، پیازچه، گشنیز، سینه مرغ و مقداری مخلوط سس بریزید (به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر روی سالاد تربچه باشد). سپس روی آن مقداری سس بمالید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد با هم مخلوط شود.
 
4- سالاد را از قالب خارج کرده و بقیه سس را روی آن بمالید. سپس به دلخواه تزیین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها