صبحانه مقوی امروز ، پیراشکی تخم مرغ و کشمش
یک شنبه 1 اسفند 1395 1:51 PM
چی لازم دارم؟
خمیر پیراشکی: یک بسته
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
کشمش : 100 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه: یک عدد
قارچ: 4 عدد
گوجه: 2 عدد متوسط
زیتون: 5 حبه
سیر: 3 حبه
زیره سبز: یک قاشق چایخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
چه طوری بپزم؟
تخم مرغ ها را درون ظرفی آبپز میکنیم.
پیاز را ریز کرده و در روغن تفت مختصری می دهیم.
گوشت چرخ کرده را به همرا سیر رنده شده، نمک، فلفل قرمز، زیره و دارچین به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که گوشت کاملا تغییر رنگ دهد تفت می دهیم.
گوجه فرنگی ریز شده را به مواد اضافه می کینم.
کشمش را به مواد اضافه می کینم.
قارچ را به همراه فلفل دلمه خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کینم .
تخم مرغ را ریز کرده و به مواد اضافه می کینم.
خمیر پیراشکی را از فریزر خارج کرده و می گذاریم تا در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود، سپس دو قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر گذاشته و با دست یا چنگال دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ می کنیم و یا در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست