طرز تهیه پای سیب و دارچین
یک شنبه 1 اسفند 1395 1:32 PM
در این مطلب، پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم:
۹ پیمانه سیب شیرین خرد شده
۲ قاشق چایخوری دارچین
۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱٫۵ قاشق غذاخوری کره خرد شده
۲ ورقه خمیر آماده پای
۱ عدد زرده تخم مرغ
نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-درون یک کاسه بزرگ، سیب های خرد شده را ریخته روی آن ها لیموترش بچکانید تا سیاه نشوند. سپس دارچین، شکر قهوه ای و کره را اضافه کنید.
3-کف قالب پای کره بمالید، سپس روی آن آرد بپاشید. یکی از ورقه های خمیر را کف قالب بگذارید.
4-مخلوط سیب را درون قالب و داخل خمیر بریزید.
5- لایه دوم خمیر پای را به نوارهای باریک دو سانتی متری برش دهید.
6- روی یک ورقه روغنی، نوارهای خمیری را به صورت مشبک روی هم بچینید.
7-ورقه روغنی را روی قالب گذاشته و به آرامی کاغذ را بیرون بکشید تا خمیرهای مشبک روی پای باقی بمانند.
8-بخش های اضافه ی خمیر را جدا کنید. زرده تخم مرغ را هم زده و استفاده از قلم مو، روی سطح خمیر بمالید.
9- پای را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی و برشته شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست