0

طرز تهیه تارتلت خرمالو

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه تارتلت خرمالو
چهارشنبه 27 بهمن 1395  4:31 PM

ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه تارتلت خرمالو را به شما آموزش داده ایم. این تارتلت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
 
  • آرد (الک شده): 185 گرم
  • پودر قند: 55 گرم
  • کره: 125 گرم + به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  • خرمالو (ورقه ای شده): 700 گرم
  • شکر: 1 ق س
  • پودر ژلاتین: 1 ق س
  • خامه فرم گرفته: به میزان لازم
تارتلت خرمالو
 
 
روش پخت:
 
1-    آرد و پودر قند را درون ظرفی ریخته و 125 گرم کره (سرد) را به آن بیفزایید و با نوک انگشت مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و به وسیله دست ورز دهید تا خمیر یکنواختی حاصل شود. خمیر آماده شده را داخل کاسه ای قرار داده و با استفاده از دستمالی روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
 
2-    با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، به ضخامت 4 میلی متر پهن کنید.
 
3-    مقداری کره (ذوب شده) را با استفاده از قلم مویی به قالب های کوچک کنگره دار مخصوص پای بمالید. از خمیر به اندازه قالب برش زده و داخل آن بگذارید و به وسیله دست آن را ثابت کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ داخل خمیر ایجاد کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و درون آن مقداری حبوبات بریزید (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود).
 
4-    خمیر آماده شده را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج  کرده و حبوبات و کاغذ را بردارید. بعد 15 دقیقه دیگر در فر قرار داده و از فر خارج کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
 
5-    خامه فرم گرفته را داخل قیفی با سرماسوره شکوفه ریخته و داخل پای قیف بزنید. سپس خرمالو را روی آن بچینید.
 
6-    پودر ژلاتین را همواره با شکر داخل 1 پیمانه آب جوش ریخته و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) حل کرده و با استفاده از قاشقی روی خرمالو ریخته تا براق به نظر آید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها