پاسخ به:مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»
دوشنبه 25 بهمن 1395 4:20 PM
نقل قول omiddeymi1368
نقل قول ehsan007060
نقل قول omiddeymi1368
پس میشه گفت که علاوه بر اینکه توی روزهای دیگه مثل روز پدر، روز مادر، روز دختر، (البته پسر که هیچی!) میشه هدیه گرفت، برای روز ولنتاین هم بدونِ اینکه اسمی از این روز بیاد، آدم برای بهترین رفیق خودش، برای دوست صمیمیِ خودش، هدیه بگیره. یا اگر مثلاً تولد رفیقش چند روز بعد یا قبل از روز ولنتاین هست اون هدیه رو اگه دوست داشت در روز ولنتاین بهش بده. هر کسی موافقه یا مخالف، اعلام نظر کنه!
منکه کلا مخالفم. دلایل هم قبلا گفتم !
بالأخره اینکه بخوایم کلاً ریششو بکَنیم که محاله! نمیشه که بگیم هر کسی توی فکرش یا زبونش کلمه ولنتاین آمد، مثلاً باید اعدام بشه!!!!!!! اونم توی ایران که اگه در برابر هر چیزی جبهه بگیریم، بیشتر ملّت تحریک میشن! مثل همون قضایایی که توی تاپیک "چرا حواسمان نیست؟" مطرح شد. در برابر شبکه های اجتماعی خواسته باشیم بایستیم و بگیم که نه نرین، بیشتر میرن. «الاِنسانُ حَریصٌ عَلَی ما مُنِعَ». اینجا هم در مورد ولنتاین همین طوره. من خودم موافق این طور چیزایی مثل ولنتاین نیستم کلاً. ولی حالا که وارد شده، و چون قابل حذف نیست، پس باید درست باهاش کنار بیایم. حدأقل اونو به فرصت تبدیل کنیم.
شما بد نتیجه گرفتی از حرف بنده!
گفتم با این متدی که شما گفتی که در مورد ولنتاین و جشن برگزاریش مخالفم!
چون واقعا تسریع این شیوه برای عموم جامعه محاله! و بیشتر تبلیغ میکنیم فرهنگ غریبی رو
جبهه گیری نکردن بهتره از تبلیغ برای دشمنه!