پاسخ به:مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»
یک شنبه 24 بهمن 1395 9:19 AM
سلام
با اجازتون من میخوام از یه زاویه دیگه به بحث نگاه کنم ...
شاید اگه به روز ولنتاین بها داده بشه و از اونجا که این روز یه مناسبت از دین مسیحیت هست و مخاطبان این روز هم اغلب نوجوانان و جوانان هستند ، ممکنه در ذهنشون این باور ایجاد بشه گه دین مسیحیت دین عشاق است و سخت گیر نیست ..
خدا شاهده من خودم چند نفر رو دیدم که پیرو همین مسائل ، از دین اسلام به مسیحیت روی اوردن ... وشاید هم از اسلام زده بشن در صورتی که با اونها بد برخورد بشه ...
شاید روز ولنتاین نوعی تبلیغ دین مسیحیت باشه !
به این موضوع فکر کنید ...
مساله دیگر اینکه دوستان فرمودند ، اهل دین و مذهب روزهای دینی رو برای کادو دادن انتخاب میکنند و در این بحثی نیست ولی کسانی که زیاد دین رو قبول ندارند و روز های غربی و مناسبات اونها رو ترجیح میدهند چی ؟
اگه خواب باشند و براشون از مضرات و اهداف دشمنان و غربی ها برای ضربه به فرهنگ اسلام و ایین ایرانی بگیم ، بیدار میشن ...
اما
اگه خودشون رو به خواب زده باشند ، هر کاری هم که بکنیم نمیتونیم به اونها مضرات ورود فرهنگ بیگانه و غرب رو بفهمانیم ...
ولنتاین هم مثل تلگرام باید فرهنگ سازی بشه ... و الا افراط و تفریط عواقب خوبی نداره ...
اگه بهش توجه نشه ، جوانان ما به چشم دیگه ای به این روز نگاه خواهند کرد ،همانطور که الان هست و فکر میکنن باید به غریبه و جنس مخالف نامحرم کادو بدهند ...
تنها غریبه و نامحرمی که میشه بهش کادو داد ، نامزد هر شخص هست که قراره باهم ازدواج کنند ...
از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید
روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه
وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :
http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com