0

مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»

ehsan67657
ehsan67657
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2137

پاسخ به:مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»
شنبه 23 بهمن 1395  1:36 PM

به نظر من چیز بدی نیست اگه اسم شو عوض کنن مثلا به جای روز ولینتاین بگن <روز هدیه دادن >چه اشکالی داره ما نباید نسبت به این مسائل خیلی خودمون رو اذیت کنیم.

حالا ولینتاین کی بوده و چیکار کرده رو کار نداریم بیایم رسم هدیه دادن و جا بندازیم که فکر میکنم این از اصل موضوع مهم تر باشه براتون احادیث هدیه دادن هم در آخر ذکر میکنم

پارسال اولین هدیه رو من از خانمم گرفتم و چقدر هم برام لذت بخش بود  اصلا هم نمیدونستم چه روزیه البته شنیده بودم که یه روزی هست به نام ولینتاین اما نمیدونستم همچین روزیه.خب حالا من بیام بگم نه من قبول ندارم و این خرافاته و هزار حرف دیگه که خانمم بدش بیاد.اما نه اگر نیت رو عوض کنیم به قول معروف تبدیل به فرصت کنیم اتفاقا خیلی چیزخوبی هم هست ما ایرانی ها الحمدلله زرنگ هستیم خب بیایم زرنگی کنیم و اسم این روز و مناسبتش رو مذهبیش کنیم 

بعضی ها هم میگن روزای دیگه سالو جایگزین کنیم مثلا عروسی حضرت زهرا و امیرالمومنین و الی هذا چه اشکالی داره یه همچین روزی هم باشه برا هدیه دادن

ببینید ما هرگز نمیتونیم همچین روزی رو از تقویم تاریخ حذف کنیم به نظرم بدترهم هست چون یه عده جوونا میان میگن بچه مذهبی ها مخالفن با همچین برنامه هایی و چهره مذهبی ها بد میشه اما میشه تبدیلش کرد به چیز احسن ما که الی ماشالله توی تقویممون هزار نوع مناسبت و روز خاص داریم اینم روش (روز هدیه دادن-یا سنت هدیه دادن) 

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به يكديگر هديه دهيد، تا نسبت به همديگر با محبت شويد. به يكديگر هديه دهيد؛ زيرا هديه كينه ها را مى برد.

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :  براى يكديگر هديه ببريد؛ زيرا هديه بد خواهى ها را [از دل ها ]بيرون مى كشد و كينه هاى دشمنى و نفرت ها را برطرف مى كند.

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هديه دادن، كينه ها را از سينه ها مى برد.

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هديه دادن محبّت مى آورد و برادرى را نگه مى دارد و كينه و دشمنى را مى برد. براى يكديگر هديه ببريد تا دوستدار هم شويد.

امام صادق عليه السلام  هديه ردّ و بدل كنيد تا به همديگر با محبّت شويد؛ زيرا هديه كينه ها را از بين مى برد.

فراز مأذانه ها ای جماعت گمراه
چه می کنید شما بی صدا سخن کوتاه
حرام باد اذان موذنی که نگفت
دوبار أشهَدُ أنا عَلی ، وَلیُ الله

تشکرات از این پست
farshon salma57 ehsan007060 omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378
دسترسی سریع به انجمن ها