0

تهیه «برگر با گوشت بوقلمون» در خانه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تهیه «برگر با گوشت بوقلمون» در خانه
جمعه 22 بهمن 1395  9:22 PM

وب سایت روزیاتو: این ساندویچ را می توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید.

مواد لازم :

 
  •     ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
  •     یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین
  •     ۱٫۵ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

تاپینگ:
 
  •     نان همبرگر کنجدی
  •     کاهوی خرد شده
  •     گوجه فرنگی ورقه ای
  •     پنیر ورقه ای
  •     آووکادو (اختیاری)

مایونز فلفلی:
 
  •     نصف پیمانه سس مایونز
  •     ۲ قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده
  •     نصف یک عدد لیموترش
 
برگر با گوشت بوقلمونX

طرز تهیه:

1-گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

2- یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و ۴ گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.

 3-سطح آن ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.

4- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.

5- برگرهای بوقلمون را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.

6- برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو، گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها