0

بهره‌برداري از بخش‌هاي جديد قلب و CCU بيمارستان اميرالمؤمنين اسدآباد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بهره‌برداري از بخش‌هاي جديد قلب و CCU بيمارستان اميرالمؤمنين اسدآباد
شنبه 18 دی 1389  9:40 PM

89/10/18 - 00:11
شماره:8910170759
نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير شبكه بهداشت و درمان اسدآباد خبر داد:
بهره‌برداري از بخش‌هاي جديد قلب و CCU بيمارستان اميرالمؤمنين اسدآباد

خبرگزاري فارس: مدير شبكه بهداشت و درمان اسدآباد گفت: بخش‌هاي جديد قلب و CCU در بيمارستان اميرالمؤمنين (ع) شهرستان اسدآباد در دهه فجر امسال به بهره‌برداري مي‌رسد.

محمد كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اسدآباد با بيان اينكه دهه فجر انقلاب اسلامي نقطه عطفي در تاريخ ايران اسلامي بود، اظهار داشت: ارائه خدمات و امكانات جديد به مردم تنها مختص به دهه فجر نيست چرا كه خدمت‌رساني به مردم در همه ايام سال در انقلاب اسلامي وجود داشته است.
وي افزود: نوسازي بخش‌هاي جديد قلب و CCU در بيمارستان اميرالمؤمنين (ع) اسدآباد در دستور كار دولت قرار گرفته است.
مدير شبكه بهداشت و درمان اسدآباد در ادامه از مصوبه جديد دولت براي توسعه بيمارستان قائم خبر داد و بيان داشت: با توجه به فرسودگي بيمارستان اميرالمؤمنين (ع) توسعه بيمارستان قائم از 64 تخت به 128 تخت به جاي بيمارستان اميرالمؤمنين (ع) در دستور كار دولت و شبكه بهداشت و درمان قرار گرفته است كه براي توسعه اين بيمارستان بيش از 60 ميليارد ريال اعتبار نياز است.
وي با اشاره به اينكه اختصاص اعتبار توسعه بيمارستان قائم در بودجه سال 90 گنجانده مي‌شود، گفت: توسعه اين بيمارستان شامل اضافه كردن 64 تخت، ايجاد بخش‌هاي تخصصي، توسعه اورژانس و همچنين تغيير محل ورودي اورژانس براي سهولت رفت‌ و آمد مردم است.
كريمي از طراحي و تهيه جايگاه سي‌تي ‌اسكن در بيمارستان اميرالمؤمنين خبر داد و اضافه كرد: براي ساخت اين جايگاه با پيمانكار عقد قرارداد شده و عمليات اجرايي با اعتبار يك ميليارد و 800 ميليون ريال در حال آغاز است.
وي با اشاره به اينكه شيوع آنفولانزاي معمولي و سرماخوردگي فصلي در ميان مردم رايج شده است، ادامه داد:‌ هنوز هيچ موردي از آنفولانزاي خوكي و نوع A در شهرستان مشاهده نشده است.
مدير شبكه بهداشت و درمان اسدآباد افزود: اتاق ايزوله تنفسي در بيمارستان قائم اسدآباد تهيه شده كه دانشگاه علوم پزشكي و استانداري براي خريد و نصب تجهيزات آن در حال پيگيري هستند.
وي از كاهش 70 درصدي اعزام بيماران نيازمند اقدامات تخصصي در شهرستان خبر داد و عنوان داشت: اين كاهش به دليل وجود نيروهاي متخصص جديدي است كه به تازگي در شهرستان جذب شده‌اند و هم‌اكنون روزانه 350 الي 400 نفر به اورژانس بيمارستان اميرالمؤمنين (ع) و 250 الي 300 نفر به اورژانس بيمارستان قائم مراجعه مي‌كنند.
كريمي اظهار داشت: با تجهيز داروخانه‌هاي شبانه‌روزي دو بيمارستان اميرالمؤمنين و قائم، به جز موارد استثنايي نياز دارويي بيش از 99 درصد مراجعان به اين دو بيمارستان رفع مي‌شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها