دریا کنار کجاست؟
پنج شنبه 21 بهمن 1395 9:02 AM
دنیای دریا خود عالمی جدای از عالم خاک و خاکیان است. دست پروردگار عالمین آب و خاک را هر کدام به نوعی بینطیر نقاشی کرده است. گاهی برای سلب آرامشی وصف ناپذیر، به پهنههای آبی عظیم ذو میآوریم و خود را غرق در این همه شکوه میکنیم.
آوای دریا وزین ترین آواها، خروش دریا بلند آوازترین فریادها و سکون و سکوت دریا ، آرامش دهنده ترین مکان ممکن بر روی کرهی خاکی است. اغلب ما دریا و سواحل را مقصد مناسبی برای اوقات فراغت و تفریح میدانیم و معمولا سواحلی را انتخاب میکنیم که علاوه بر زیبایی در مدت اقامتمان خدمات و امکانات مناسبی را به ما ارائه دهد.
شهرهای شمالی کشور ما در نزدیکی عید نوروز به یکی از مقاصد شلوغ تبدیل میشود. شهرهای ساحلی شمال ایران هر ساله میزبان سیل عظیمی از گردشگران داخلی و خارجی است. دریاکنار یکی از شهرکهای پر طرفدار شمال ایران است.
شركت آتی ساز ادر سال ۱۳۵۸ شهرک دریاکنار را احداث کرد. پس از فروش قسمت عمده ويلاهای احداثی به افراد حقیقی و حقوقی، مالكيت کلی شهرك از شركت آتی ساز، تحويل نمايندگان قانونی و مالكين وقت شهرك درياكنار شده است. بدين ترتيب از سال ۱۳۵۸ اداره امور شهرك به هيات مالكين سپرده شد. اين شهرك از ابتدا بدون كمكهای مالی دولت و شهرداری، توسط خود مالكين اداره میشود.
شهرک دریاکنار یک شهرک ساحلی مسکونی - تفریحی است که در امتداد «دریای خزر» قرار دارد. احداث این شهرک ساحلی با حمایت محمد رضا پهلوی و در اوایل دههی ۴۰ خورشیدی آغاز و در اواخر آن به پایان رسید که در زمان خود از جمله اولین و بزرگترین شهرکهای ایران در سطح خاورمیانه به شمار میرفت.
دریا کنار که یکی از قدیمیترین و بزرگترین شهرکهای مسکونی شمال ایران است و اکنون دارای بیش از ۱۷۰۰ واحد ویلا است. شهرک مسافتی بیش از ۲٫۷ کیلومتر درازای ساحل دریای خزر را به خود اختصاص داده و مساحت کل آن حدود ۳٫۱ کیلومتر مربع یا بیش از ۳۰۰ هکتار میباشد. دریا کنار از ۱۹ خیابان تشکیل شده و طول خیابان ورودی شهرک یا خیابان یکم معادل ۱٫۲ کیلومتر و فاصله خیابان یکم تا خیابان هفدهم برابر با ۱٫۸ کیلومتر میباشد.
طراحی فضای باز و ویلاهای آن برگرفته از معماری غربی است. آقای «حسین امانت» طراح مشهور میدان و برج آزادی نیز در طراحی این شهرک سهم عمدهای داشته است.
خیابانهای زوج شهرک به دریا میرسد که با سنگ هایی بزرگ پوشیده شده است. در آخر خیابان یکم این شهرک، رستوران، مغازهها و سرگرمی های گوناگون به همراه صندلیهای ساحلی برای مردم در نظر گرفته شده است. خیابانهای ششم و هفدهم دریا کنار به ساحل شنا مرتبط هستند که دارای نجات غریق است. معمولاً در فصلهای گرما ساحل خیابان ششم برای آقایان، و ساحل خیابان هفدهم برای بانوان فراهم میشود و هنگامی که یکی از دو ساحل مناسب شنا نباشد، ساحل دیگر از صبح تا ساعت ۳ مخصوص خانمها و از ساعت ۳ به بعد در اختیار آقایان قرار میگیرد.
این شهرک بدلیل واقع شدن در مجاورت دریای خزر و داشتن فضاهای سبز انبوه و محیط خانوادگی دلچسب، معروف شده است. جادههای هراز، فیروزکوه، و کناره نیز امکان مسافرتهای بین شهری را برای ساکنان شهرهایی چون تهران، ساری، بابل، و غیره فراهم نموده و اکثر مالکان و مستاًجران آن، ایام تعطیل به خصوص عید نوروز و فصل تابستان را در آنجا سپری میکنند.
برای رفتن به این شهرک سفر به فریدون کنار یا بابلسر را در اولویت قرار دهید.
فرویدون کنار یکی از شهرهای ساحلی استان مازندارن و بابلسر از سمت شرق با این شهر همسایه است. بنابراین جادهی بابلسر به سمت فریدون کنار هدف شما خواهد بود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست