سوپ اسفناج و عدس، پیش غذایی گرم و لذیذ
جمعه 15 بهمن 1395 9:25 PM
چی لازم داریم:
اسفناج خرد شده 500 گرم
عدس 1 فنجان
پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
جو پرک 1 فنجان
آب 2 فنجان
خامه یا ماست
نعنا خشک کمی
نمک و فلفل و زردچوبه
چطوری درست کنیم:
عدس ،جو پرک.اسفناج خرد شده رو با آب میذاریم رو حرارت.وقتی کمی جا افتاد.پیاز رو خورد کرده و تفت میدیم.فلفل و زرد چوبه زده نعنا رو هم کمی با پیاز داغ تفت میدیم.کمی از پیاز داغ و نعنا رو تو سوپ ریخته ، مقدارکمی رو هم برا تزئین رو ش نگه میداریم. وقتی سوپ خوب جا افتاد بهش خامه غذا رو اضافه میکنیم یا از رو حرارت بر میداریم و ماست اضافه میکنیم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست