0

تارت تویکس؛ طعم خوشِ لاکچری بودن

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تارت تویکس؛ طعم خوشِ لاکچری بودن
جمعه 15 بهمن 1395  9:17 PM

ماهنامه کیک و شیرینی: شکلات های تویکس (twix) را که حتما تا به حال خورده اید. در این مطلب تارتی را با طعم آن شکلات ها برایتان آموزش داده ایم.

مریم کریمی
 
مواد لازم:
 
  • کره: 75 گرم
  • آرد: 125 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • شکر: 20 گرم
  • پودر بادام: 20 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
مواد لازم کارامل:
 
  • خامه: 50 گرم
  • شکر: 50 گرم
  • کره: 40 گرم
مواد لازم گاناش:
 
  • شکلات: 200 گرم
  • خامه صبحانه: 150 گرم
 
تارت توایکس 
 
 
 
طرز تهیه:
 
1. کره، آرد، نمک، شکر و پودر بادام را داخل کاسه همزن ریخته و خیلی خوب هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر حاصله را داخل سفلون گذاشته و داخل یخچال به مدت دو ساعت نگهداری کنید تا کاملا خمیر خنک شود.

2. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به اندازه رینگ گرد 15 سانتی بازی کنید و تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ بزنید. رینگ را داخل سینی کاغذ انداخته و به مدت 12- 15 دقیقه در فر 170 درجه بپزید. باید لبه های تارت طلایی شده و کمی تغییر رنگ بدهد.

3. بعد از پخت و خنک شدن کامل ابتدا تمام سطح داخلی تارت را با کارامل خنک پوشانده و کنار بگذارید تا کمی کارامل بسته و سنگین شود. سپس روی کارامل را با گاناش پوشانده و تمام سطح کار را با پالت صاف کنید. سپس تارت را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه کارامل:

کره و شکر روی حرارت قرار داده و کاملا هم بزنید تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند و کاراملی رنگ شود. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس کنار بگذارید تا خنک و قابل استفاده شود.

طرز تهیه گاناش:

1. خامه و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
 
2. مخلوط را کنار بگذارید تا از داغی بیفتد و آماده مصرف شود.

نکته:

1- نان تارت بدون فیلینگ میانی تا یک ماه قابل فریز شدن است.
2- این تارت در اصل برای کشور فرانسه است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها