خورش گوشت کرمانی
سه شنبه 12 بهمن 1395 3:56 PM
امشب؛ خورش گوشت کرمانی😋
🍲 مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گوشت گوسفندی با استخوان: 500 گرم
گوجه فرنگی: 4 عد د
گشنیز خرد شد ه: 1 پیمانه
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
پودر زیره: یک دوم قاشق سوپ خوری
نمک،فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
🍲 طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنید و آن را داخل تابه با زردچوبه، فلفل و پودر زیره کمی تفت دهید.
2. گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرده و با پیاز تفت دهید.
3. حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.
4. دو لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.
5. نیم ساعت مانده که گوشت را از روی حرارت بردارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید.
👈🏻 نکته:
مردم کرمان این خورش را با گوجه می پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.