طرز تهیه برنج کره ای
دوشنبه 11 بهمن 1395 8:06 PM
278 کالری
12.1 گرم چربی
37.5 گرم کربوهیدرات
3.9 گرم پروتئین
برنج کره ای
طرز تهیه: برنج را پاک کنید و مواد اضافی آن را بگیرید. برنج را بشوئید و سپس همراه با آب مرغ در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید تا با در بسته، به مدت تقریبا 15 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم آهسته بجوشد.
در 5 دقیقه آخر پخت برنج، کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بالا ذوب کنید و بعد از اینکه کره کف کرد و مانند شکلات قهوه ای شد، آن را از روی حرارت بردارید.
بعد از 15 دقیقه که پخت برنج به اتمام رسید، کره را روی آن پخش کنید و در قابلمه را دم کنی بگذارید و اجازه دهید تا برنج 15 دقیقه دیگر دم بکشد. سپس گاز را خاموش کرده، برنج را کمی هم بزنید و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید.
این برنج خوش طعم را با ماست خامه ای سرو کنید.