طرز تهیه رشته پلو قیسی
دوشنبه 11 بهمن 1395 8:03 PM
طرز تهیه: برنج را بشوئید و تقریبا یک ربع خیس کنید. آن را با مقداری نمک و روغن در آب جوش بریزید و پس از چند جوش، رشته پلوئی را در آن بریزید و هم بزنیدتا کاملا بپزند. سپس آن را صاف و آبکشی کنید.
یک تابه متوسط آماده کنید و برگه زردآلو و قیسی را که قبلا کمی خیس کردید، با مقداری زعفران، شکر و پیاز سرخ شده روی حرارت ملایم مخلوط کنید و کمی تفت دهید.
ته دیگ را قرار دهید و یک لایه برنج روی ته دیگ بریزید. مقداری از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید و مجددا یک لایه برنج و یک لایه از مواد تفت داده شده را روی آن قرار دهید. در پایان مقداری کره و زعفران آب گرفته را مخلوط کنید و روی برنج بدهید و بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.
می توانید مقداری مرغ پخته هم لا به لای برنج قرار دهید و لذت ببرید.