طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ
دوشنبه 11 بهمن 1395 8:01 PM
طرز تهیه: ابتدا برنج را خیس و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. تکه های فیله را در پیاز بریزید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه کنید. 1 استکان آب جوش داخل تابه بریزید و بگذارید مواد بپزند و آب بخار شود.
حالا شوید خرد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مواد را لابه لای برنج بدهید و آن را دم کنید.
نکته: می توانید از شوید خشک هم به جای شوید پخته استفاده کنید.