پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
جمعه 21 تیر 1398 11:36 AM
خدایا!
من غرق در گناه به کجا رو کنم جز درگاه تو جایی ندارم ، در این دنیای غریب و رنگارنگ جز تو
آشنایی ندارم. اکنون که با کوله بار گناه به درگاه کریمی چون تو آمده ام ناامیدم مکن.
خدایا ! برایم سخت است تحمل بی توجهی تو ، که به همه نگاه کنی و من در حسرت نگاه تو باشم.
بار الها! تو خود از ضعفم ، از گناهم ، از سستی ام ،از فقرم خبر داری ، ای قادر دریابم.
خدایا! به من لیاقت بندگی ات، شکر در برابر هدیه هایت ، درامان ماندن از گناه عنایت بفرما و مرا در این راه ثابت قدم بدار.
خدایا ! شیطان نفس را از من بران و مرا بنده خود کن.
الهی ! من غرق گناه را در دریای عفوت پاک کن چنانکه روز تولدم پاک بودم .
ای خدا غرق گناهم چه کنم نکنی گر تو نگاهم چه کنم
به امید کرمت آمده ام ندهی گر تو پناهم چه کنم
نقل قول
*عرفانی*, asieh, Partofar, منتظران ظهور, محمدزمان, عمار رهبری
۱۳۹۲/۱۰/۰۸, ۱۵:۵۲#399
سلمان فارسی
نوشته اصلی توسط مجنون
سلام!!!
خیلی دلم تنگ شده برای صدای قشنگت!
وقتی با سید بزرگواری مثل شما هم سخن می شوم روحم دلم جلا می گیرد!
وقتی باهات صحبت می کنم خیلی بهم روحیه می دهی ببین خدا چه حالی می کنه با بنده ای مثل شما.آقا سید دست ما را هم بگیر.دعامون کن دعات می کنم ومی کنند!
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
نقل قول
*عرفانی*, محمدزمان, سعادتمند
۱۳۹۲/۱۰/۰۸, ۲۲:۱۵#400
خادم الزینب
* دوستت دارم مهربان خدای من
دوستش دارم...
بزرگیش را
،
سکوتش را
،
عظمتش را
،
اُبهتش را
،
تنهاییش را
،
حکمتش را
،
صبرش را
،
و بودنش
،
خدا را، میگویم........
ویرایش توسط خادم الزینب : ۱۳۹۲/۱۰/۰۸ در ساعت ۲۲:۱۹
نقل قول
*عرفانی*, Partofar, منتظران ظهور, محمدزمان, yasbanoo, عمار رهبری
انتخاب سریع یک انجمن
دل نوشته ، دعا و مناجاتبالا
« بر آستانه سبز صلوات بر محمد و آل محمد ((بياتو؛ يك صلوات بفرست))
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مناجات نامه, مناجات با خدا, میشه از خدا خواست؟, یاد خدا, حرف دل (هر چه می خواهد دل تنگت بگو!), خداوند خوبی ها, خدای مهربون, درد دل, دعا, شعری از فریدون مشیری .
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن
© کلیه حقوق مادی و معنوی این انجمن متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به مسائل دینی است. |
... LOADING