0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
سه شنبه 12 بهمن 1395  2:05 PM

چندي پيش از سوي مديريت آموزش و پرورش شهرستان بجنورد براي كمك به بازسازي عتبات عاليات، مسابقه‌اي تحت عنوان «دلنوشته‌ها» برگزار شد تا دانش‌آموزان مقطع ابتدايي ضمن نگارش احساسات خود، كمك‌هايشان را نيز به همراه آن ارسال نمايند. 

در اين ميان،‌ دلنوشته‌اي متعلق به زينب وحيدي از روستاي محروم و دور افتاده آبچور از توابع بخش مركزي شهرستان بجنورد برگزيده شد و يك قطعه سكه منات پارسيان دريافت كرد كه علي‌رغم سختي معيشت و نياز شديد مالي، آن را براي بازسازي عتبات اهدا نمود. زينب وحيدي چنين نوشته بود: 

«امام حسين(ع)! خيلي‌ها آرزويشان اين است كه به كربلا بروند. بعضي‌ها مي‌گويند بايد پولدار شويم. ولي من مي‌گويم بايد قسمت شود و كربلا ما را بخواهد. اي كاش من خادم حرم امام حسين(ع) مي‌شدم و خدايا! يك روز مي‌شود كه من كربلا بروم و كنار ضريح آن بزرگوار درد دل كنم؟ اين نامه را كه مي‌نويسم، اشك از چشمانم جاري مي‌شود. اسم كربلا كه به زبان مي‌آيد، خود به خود شوقي در دل آدم مي‌آيد. اين هديه را كه در 20 بهمن امسال به من براي حفظ سوره فجر داده‌اند و آن يك سكه پارسيان بود به اين نيت مي‌دهم كه امام حسين(ع) را هميشه به ياد بياورم و اگر پول خيلي زيادي داشتم، هيچ وقت دريغ نمي‌كردم و اگر پدرم هم پول داشت به من هم مي‌داد. ولي پدرم هم يك كارگر ساده است. اميدوارم از اين هديه ناقابل راضي باشيد.»

چندي بعد در مراسم تجليل از دانش‌آموزان و فرهنگيان فعال در امر بازسازي عتبات، زينب وحيدي به قيد قرعه برنده سفر به عتبات مي‌شود و به آرزويي كه در دلنوشته‌اش داشت، مي‌رسد. «دركوي او شكسته دلي مي‌خرند و بس» 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها