پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
سه شنبه 12 بهمن 1395 2:00 PM
بیاییدباهمدیگه دعاکنیم بیاییدخدامونو صداکنیم بیایید خداخدا،خداکنیم بیاییددلامونو رهاکنیم خدامون مهربونه ،اون یاور بی کسونه درددلارو میدونه،درددلارو میدونه وقتی میگی خداخدا ازاین عالم میشی جدا خداصداتو میشنوه، خداصداتو میشنوه خودش گفته که بامنه خودش گفته یارمنه خودش گفته دوستم داره قول داده تنهام نذاره خودش گفته نزدیک به دل شکسته هاس گفته که یار ویاور بیچاره هاس حالا منم شکسته دل،باحال زارم اومدم باحال زارم اومدم خداجون گرفتارم بیچارم ،چاره ندارم درد دارم ،درمون ندارم درد دارم درمون ندارم درد منو تو میدونی خودت گفتی دعابکن خودت گفتی صدام بکن سرم رو پایین میندازم دستا رو بالا میبرم بعدش میگم ،خدا خدا اول خدا ، اخر خدا بار گناهام سنگینه شونه هامو می لرزونه با این همه شرمندگیم باز در خونت اومدم باز در خونت اومدم اشک میریزم، در میزنم اشک میریزم در میزنم راهی به جایی ندارم جز تو پناهی ندارم خداجون مهربونی میدونم که میتونی منو حاجت روابکن حاجتمو ادا بکن حاجتمو ادا بکن خدا خدا ،خدا خدا اول خدا ،اخر خدا از همه دوستان التماس دعا دارم.......این چند خط درد دل وراز ونیاز خودم با خدا بود.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.