0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
سه شنبه 12 بهمن 1395  1:58 PM

الهی کی میرسه اون روزی که به دیدارت نائل بشم ؟ هر چند با پرونده سنگین خطاها و اشتباهات اون روز از خجالت نمیتونم سر بلند کنم ولی نمیخوام اسیر این دنیای مادی باشم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

الهی به جان خراباتیان پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. کزین تهمت هستیم وارهان
به میخانه وحدتم راه ده پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.دل زنده و جان آگاه ده
که از کثرت خلق تنگ امدم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. به هر سو شدم سر به سنگ امدم

الهی خودت کمک کن بتونم دل از دنیا و هر چی تو اونه جدا کنم و فقط برای رضای تو تلاش کنم تا امید داشته باشم وقتی خروارها خاک بر روی جسمم میریزند و روحم به سوی تو پرواز میکنه خجالت زده و سرافکنده نباشم 

الهی به چشمان گریان من نگاه کن ببین که به خاطر غم دوری از تو مثل جوی آبی شده پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

الهی به دل پر درد من رحمی کن , این دل پر دردو کسی جز تو نمیتونه آروم کنه پس خدایا خودت بهم ارامش بده 

الهی

چه خوش باشد که دلدارم تو باشی پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. ندیم و مونس و یارم تو باشی
دل پر درد را درمان تو سازی پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. شفای جان بیمارم تو باشی
ز شادی در همه عالم نگنجم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. اگر یک لحظه غم خوارم تو باشی

همی نالم چو بلبل در سحرگاه پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. به بوی آنکه گلزارم تو باشی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها