طرز تهیه سوپ مرغ و برنج خامه ای
یک شنبه 10 بهمن 1395 10:20 PM
طرز تهیه : برنج ، سینه مرغ خرد شده ، سیر ، مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمهای بریزید. چند لیوان آب اضافه کنید و با حرارت متوسط اجازه دهید مرغ و برنج بپزند.
پیاز را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. در ادامه گشنیز خرد شده ، زیره ، دارچین ، هل ، زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سرخ شده و ادویه ها جذب پیاز شود. سپس خامه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مخلوط پیاز و خامه را به مرغ و برنج پخته اضافه کنید و پس از اینکه 2 دقیقه با حرارت ملایم جوشید سوپ را در ظرف بکشید و سرو کنید ( میتوانید به جای خامه از شیر استفاده کنید ).