طرز تهیه سوپ کدوحلوایی اسپایسی
یک شنبه 10 بهمن 1395 10:02 PM
156 کالری
11.7 گرم چربی
11.9 گرم کربوهیدرات
2.7 گرم پروتئین
سوپ کدوحلوایی از سوپ های خوشرنگ، خوش طعم و پرطرفدار است که می توانید در فصل پاییز که کدو حلوایی به بازار می آید آنرا تهیه کنید و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
طرز تهیه: آب مرغ، پوره کدو حلوایی، پیاز خرد شده، سیر و ادویه کاجون را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدت 45 الی 60 دقیقه بپزید. هر 15 دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا خوب جا بیفتد.
قبل از سرو خامه را داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید(برای جلوگیری از بریدن خامه اجازه دهید سوپ کمی خنک شود بعد خامه را اضافه کنید).
روی سوپ را می توانید با کمی خامه و جعفری، ریحان و… به سلیقه خود تزئین کنید.
نکته: این سوپ را می توان با کدو تنبل نیز تهیه کرد.