0

پاستای مرغ و قارچ، با سورپرایزِ اسفناج

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پاستای مرغ و قارچ، با سورپرایزِ اسفناج
یک شنبه 10 بهمن 1395  2:48 PM

وب سایت روزیاتو: پاستایی که در این شماره از خوشمزه روز انتخاب کرده ایم به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد. پیشنهاد می کنیم در خانه یک بار آن را درست کنید.

مواد لازم:

 
  •     ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۷۵۰ گرم سینه مرغ
  •     نصف یک عدد پیاز سفید
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۲ پیمانه قارچ
  •     ۳ حبه سیر رنده شده
  •     ۱ قاشق چایخوری آویشن
  •     ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۴ پیمانه آب مرغ
  •     ۱ پیمانه خامه چرب
  •     ۵۰۰ گرم پاستای پاپیونی (فارفاله)
  •     ۱۵۰ گرم اسفناج
  •     ۱ پیمانه پارمسان
 
پاستای مرغ و قارچ

طرز تهیه:

1-دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. سینه های مرغ خرد شده را افزوده و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

2- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون درون تابه ریخته و پس از اینکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سبک شود.

3- قارچ و سیر را درون قابلمه بریزید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید.

4- آب مرغ و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم بجوشند.

5-در این مرحله باید فارفاله را بیفزائید.

6-تا زمانی که پاستا نرم شود آنها را روی حرارت بپزید. در این مرحله اسفناج و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید که سس به طور کامل به خرد مواد برود.

7-در آخر پارمسان افزوده و پاستا را سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها