0

چت انقلابی

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:چت انقلابی
دوشنبه 18 بهمن 1395  7:18 AM

نقل قول emamedavazdah

سلام به نظر من در این مورد که :

اگه تو اون دوران انقلاب بودیم دوست داشتیم در چه سمت یا پستی بودیم ؟

و چیکار می کردیم بعنوان یه انقلابی دارای قدرت تأثیر ؟ یا شاید دوست داشتیم انقلاب در چه مسیری می بود؟

بنام خدا

بنده در آن دوران بودم و البته در سنین جوانی ، بیاد دارم که از اواخر سال 55 که در انستیتو تکنولوزی یزد(در رژیم قبل برای گرفتن فوق دیپلم فنی باید دو سال بعد از دیپلم در انیستیتو تکنولوزی در س می خواندیم) مشغول تحصیل بودم دائما با مدیر که از سرسپرده های ساواک بود درگیر بودیم زیرا در هر فرصتی بر دیوارها شعار می نوشتیم و یا عکس های شاه را که در کلاسها بود وارونه و پاره می کردیم و یا اطلاعیه های امام را بین دانشجویان توزیع می کردیم و کار بجائی رسید که تعدادی از ما را از امتحانات خرداد سال 57 که آخرین ترم ما بود محروم کردند. بهرحال تا انسان در یک موقعیت و زمان خاص قرار نگیرد نمیتواند قضاوت و نظر صحیح و دقیقی داشته باشد که اگر بود چه می کرد البته حدس زدن اشکال ندارد.داشتن پست و مقام در دوران قبل برای کسانی که مبارزه میکردند نه تنها بد نبود بلکه خوب هم بود و میتوانستند از این طریق کمک خوبی  برای آماده سازی و هموار کردن راه پیروزی انقلاب باشند و  البته بودند افرادی که پست و مقام بلای جانشان شد و به هلاکت رسیدند.

اما اینکه چکار می کردیم؟ باید بگویم اکثریت مردم گوش به فرمان رهبری و امام خمینی بودند و هراندازه توان داشتند برای کمک به همدیگر و انقلاب در کف اخلاص گذاشتند شاید باورش کمی سخت باشد که بگویم چقدر دلهای مردم به هم نزدیک شده بود و مردم با هم مهربان و صمیمی شده بودند و بجرات میتوان گفت بجز یک عدع خاص سردمدار رژیم بقیه مردم یکپارچه و یکدست شده بودند و هیچ فاصله ای بین مردم وجود نداشت و همه تغییر کرده بودن و همین تغییرات باعث شد که وعده الهی خداوند که در قرآن فرموده: هیچ تغییری ایجاد نمی شود مگر اینکه مردم انفاس خود را تعییر دهند بوقوع پیوست و رژیم تا دندان مسلح در مقابل مردم و رهبری امام به زانو درآمد.

اما در مورد اینکه دوست داشتیم انقلاب در چه مسیری می بود؟ باید بگویم تنها و بهترین مسیر همین مسیری بود که امام ترسیم نموده بود و مردم هم در آن قرار گرفتند و اگر غیر از این بود شاید به انحراف کشیده می شد و یا اتفاقات دیگری پیش می آمد که اظهار نظر در مورد آن بی حاصل است.

در همه دنیا فبل و بعد از انقلاب مردم به چند گروه خوب و بد و میانه تقسیم میشوند و اینکه افرادی پیدا شوند که از موقعیت خودشان سوء استفاده کنند همیشه بوده و تا قیامت هم خواهد بود و البته مردمی که تا پای جان برای پیروزی انقلاب همت کردند و حتی جانشان را تقدیم کرده و می کنند لذا نمیتوان انتظار داشت که همه خوب باشند و انشاء الله در حکومت امام زمان (عج) این اتفاق خواهد افتاد که سراسر عالم یکپارچه تحت فرمان ولی عصر قرار گیرند.

تشکرات از این پست
emamedavazdah omiddeymi1368 magam4u salma57
دسترسی سریع به انجمن ها