پاسخ به:چت انقلابی
دوشنبه 18 بهمن 1395 7:18 AM
سلام به نظر من در این مورد که :
اگه تو اون دوران انقلاب بودیم دوست داشتیم در چه سمت یا پستی بودیم ؟
و چیکار می کردیم بعنوان یه انقلابی دارای قدرت تأثیر ؟ یا شاید دوست داشتیم انقلاب در چه مسیری می بود؟
بنام خدا
بنده در آن دوران بودم و البته در سنین جوانی ، بیاد دارم که از اواخر سال 55 که در انستیتو تکنولوزی یزد(در رژیم قبل برای گرفتن فوق دیپلم فنی باید دو سال بعد از دیپلم در انیستیتو تکنولوزی در س می خواندیم) مشغول تحصیل بودم دائما با مدیر که از سرسپرده های ساواک بود درگیر بودیم زیرا در هر فرصتی بر دیوارها شعار می نوشتیم و یا عکس های شاه را که در کلاسها بود وارونه و پاره می کردیم و یا اطلاعیه های امام را بین دانشجویان توزیع می کردیم و کار بجائی رسید که تعدادی از ما را از امتحانات خرداد سال 57 که آخرین ترم ما بود محروم کردند. بهرحال تا انسان در یک موقعیت و زمان خاص قرار نگیرد نمیتواند قضاوت و نظر صحیح و دقیقی داشته باشد که اگر بود چه می کرد البته حدس زدن اشکال ندارد.داشتن پست و مقام در دوران قبل برای کسانی که مبارزه میکردند نه تنها بد نبود بلکه خوب هم بود و میتوانستند از این طریق کمک خوبی برای آماده سازی و هموار کردن راه پیروزی انقلاب باشند و البته بودند افرادی که پست و مقام بلای جانشان شد و به هلاکت رسیدند.
اما اینکه چکار می کردیم؟ باید بگویم اکثریت مردم گوش به فرمان رهبری و امام خمینی بودند و هراندازه توان داشتند برای کمک به همدیگر و انقلاب در کف اخلاص گذاشتند شاید باورش کمی سخت باشد که بگویم چقدر دلهای مردم به هم نزدیک شده بود و مردم با هم مهربان و صمیمی شده بودند و بجرات میتوان گفت بجز یک عدع خاص سردمدار رژیم بقیه مردم یکپارچه و یکدست شده بودند و هیچ فاصله ای بین مردم وجود نداشت و همه تغییر کرده بودن و همین تغییرات باعث شد که وعده الهی خداوند که در قرآن فرموده: هیچ تغییری ایجاد نمی شود مگر اینکه مردم انفاس خود را تعییر دهند بوقوع پیوست و رژیم تا دندان مسلح در مقابل مردم و رهبری امام به زانو درآمد.
اما در مورد اینکه دوست داشتیم انقلاب در چه مسیری می بود؟ باید بگویم تنها و بهترین مسیر همین مسیری بود که امام ترسیم نموده بود و مردم هم در آن قرار گرفتند و اگر غیر از این بود شاید به انحراف کشیده می شد و یا اتفاقات دیگری پیش می آمد که اظهار نظر در مورد آن بی حاصل است.
در همه دنیا فبل و بعد از انقلاب مردم به چند گروه خوب و بد و میانه تقسیم میشوند و اینکه افرادی پیدا شوند که از موقعیت خودشان سوء استفاده کنند همیشه بوده و تا قیامت هم خواهد بود و البته مردمی که تا پای جان برای پیروزی انقلاب همت کردند و حتی جانشان را تقدیم کرده و می کنند لذا نمیتوان انتظار داشت که همه خوب باشند و انشاء الله در حکومت امام زمان (عج) این اتفاق خواهد افتاد که سراسر عالم یکپارچه تحت فرمان ولی عصر قرار گیرند.