پاسخ به:چت انقلابی
یک شنبه 17 بهمن 1395 8:57 PM
سلام به نظر من در این مورد که :
اگه تو اون دوران انقلاب بودیم دوست داشتیم در چه سمت یا پستی بودیم ؟
و چیکار می کردیم بعنوان یه انقلابی دارای قدرت تأثیر ؟ یا شاید دوست داشتیم انقلاب در چه مسیری می بود؟
من خودم اگه اون موقع بودم، دوست داشتم بی پست ومقامکار کتم.
واقعا زمان انقلاب خیلی ها دنبال پست و مقام نبودن.
طوری شده بود که همه وظیفه ی خودشون میدونستن که هر کاری برای رها شدن از نظام شاه بکنند.
سختی های زیادی هم متحمل شدند و راحتی امروز ما نتیجه تلاش و کوشش، سختی ها و شکنجه هایی هست که مردم در زمان رخ دادن انقلاب کشیدند.
دوست داشتم شور و اشتیاقی که انقلابیون اون سالها تجربه کردند رو تجربهکنم.
اگر دقت کنیم تمام کسانی که در ان زما فعالیت داشته اند الان برای خود دستگاهی دارند و زیر مجموعه خود را رشد می دهند
خب مسلما کسانی که برای انقلاب زحمت کشیدند و از اول انقلاب بودند بهتر میدونستند که هدف انقلاب چی بوده.
تلاش اونها و مدیریت اونها نبود شاید خیلی از جاها در کار انقلاب اشکال ایجاد میشد.
البتههمه بدون اشتباه هم نبودند
مثال ساده یک مجموعه ی کوچیک رو در نظر بگیرید.
چند نفر کاری رو برنامه ریزی میکنند.پروژه ساختمانی، یا امثال اون.
از دیگران هم کمک میگیرند.
ولی مسلما کسانی که از اول پروژه رو پایه ریزی کردند بهتر از عهده ی اداره اون برمیان.
این درست نیست که توقع داشته باشیم افرادی که زمانی مدیریت اصلی بحران های انقلاب رو داشتند به خاطر اینکه نباید دنبال سود از انقلاب باشند کلا اسمی ازشون برده نشه.
یه وقتایی هم ما عجب توقعاتی داریم!
تا کسی بر اساس تلاشش به جایگاهی میرسه میگیم سهمشو از انقلاب گرفت.
همه توقع دارند افرادی که زمانی طلایه دار انقلاب بودند الان برن توخونه بشینن و هیچجا اسمشون نیاد!
بله سواستفاده از منصب درست نیست ...
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش