0

چت انقلابی

magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

پاسخ به:چت انقلابی
پنج شنبه 14 بهمن 1395  10:48 AM

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول magam4u
نقل قول omiddeymi1368
نقل قول magam4u
نقل قول salma57

................................

چند سال پیش با بچه های مسجد محله با یه اتوبوس رفتیم راهپیمایی ، منم یه پرچم دستم گرفتم و پشت سر حاج اقا که شعار میداد راه میرفتم ...

از شانس ما اون سال میکروفن ما خراب بود و آبروی مسجد و محلمون رفت ، هر چی حاج اقا میگفت نصف و نیمه میومد بیرون ، طفلک میخواست بگه مرگ بر امریکا ، میگفت « مر...آم...کا...» ...

اخرش یکی از بچه های مسجد به من گفت پرچم و بده به من و برو برای حاج اقا اب بیار ، صداش گرفته ...

من تا از پشت حاج اقا رفتم کنار میکروفن درست شد ، نگو من که قدم ور میداشتم ، سیم میکروفن میرفته زیر پای من و قطع و وصل میشده ، بچه ها که فهمیدن من خراب کاری کردم ، برگشتنه من و قال گذاشتن و من هم 20 کیلومتر پیاده برگشتم تا خونه ...frown

اخه از شانس من هیچکس مسیرش به ما نمیخورد و چون تعطیل بود و بد مسیر تاکسی و اتوبوس گیرم نیومد ...

دیگه با بچه های مسجد هم نرفتم و تصمیم به استقلال طلبی گرفتم ...laugh

خخخخخخخخخخخخخخ

خوشم میاد هر جا که اوضاع بر وفق مرادت نبوده، بدون هیج معطلی راهتو از بقیه جدا کردی.laughlaughlaugh پشت کردی به همشون!

واقعا خخخخ laugh

ولی خودمونیم ، بعضی شیرینی ها رو خالی خالی نمیشه خورد ، آدم خفه میشه ، یکی از همین شیرینیها ، همین زبونه ، یا باید با شیر بخوری یا شربت و چایی ، در غیر این صورت باید بشینی کنار شیر آب ..wink

من هم عاشق شیرینی زبونم ...مظلوم واقع شده به نظرم ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 mty1378 khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها