0

چت انقلابی

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چت انقلابی
پنج شنبه 14 بهمن 1395  10:03 AM

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول khodaeem1
نقل قول omiddeymi1368
نقل قول khodaeem1

يادش بخير دوران مدرسه بخصوص دبستان . اون موقع ميگفتن هر کلاسي بهتر تزئين کنه برنده ميشه البته هيچي نميدادن فقط تو صف اعلام ميکردن فلان کلاس برنده شده چقدر ذوق و شوق داشتيم . کلاسا رو شره شره بندي ميکرديم . چقدر تو ايام دهه فجر مشت تو دهن آمريکا زديم . وقتي زنگ تفريح آهنگاي انقلابي رو پخش ميکردن چقدر حال ميکردم

سلام آقا محسن خدایی... آره آهنگای انقلابی هم خوب فاز میداد!!!!!!!!!!!!!پاسخ به:چت انقلابی  زنگای تفریح هم پخش میکردن! مخصوصاً اون شعر "بوی گل و سوسن و یاسمن آمد" اونو از همه بیشتر دوس داشتم!

سلام اميد جهان جان پاسخ به:چت انقلابی آره هميشه توي مدرسه بوي سوسن و ياسمن و پونه مي پيچيد

آهنگ الله الله رضا رويگري رو هم خيلي دوست داشتم . تو مدرسه ولوم صداي بلندگو دست من نبود ولي تو خونه صداي تي وي رو زياد ميکردم

دیگه پونه نداشت خداییشپاسخ به:چت انقلابی/ توی مدرسه عقده میشد، توی خونه خالی میشد!!!

يه روز يادمه صداي تي وي رو زياد کردم آهنگ الله الله رو گوش کنم جلوي تي وي ايستاده بودم داشتم همخواني ميکردم يهو برگشتم ديدم بابام پشت سرمه . دو تا دست داشتم سه تا پا هم قرض گرفتم تو افق محو شدم خدا بهم رحم کرد

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها