0

چت انقلابی

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:چت انقلابی
سه شنبه 12 بهمن 1395  12:43 PM

باسلام وتبریک سالروزپیروزی انقلاب اسلامی

خاطره ای ازانقلاب دارم

من اون موقع 12سالم بودتویکی ازخیابونای مشهدقدیم ناحیه سنابادبودم یادمه تانگهای دولت آری ازمهراومده بودن توکوچه ها.وقتی کنارشون ردمیشدم احساس بدی داشتم اون موقع حکومت نظامی بودخیلی ازشون می ترسیدم یکسری هم اداواطواردرآوردم ازاونجاییکه بچه مظلومی بودم نظامیهادنبالم کردن امانتونستن بگیرن منوکه پناه بردم به خونه یک پیرزنی.

فجراست وشرشره های رنگی

فجراست وپرچمهای شادی

یادمه همیشه تومدرسمون عضوگروه سرودبودم 

22بهمن     روزازخودگذشتن       روزآزادی ما     روزنجات میهن

یادش بخیر

گروه تئاترداشتیم،روزنامه دیواری وووو فعالیتهای اینچنینی.

خاطره دیگه ای هم که یادم اومدگروههای مختلف انقلابی ازقسمتهای مختلف شهربه میادین می آمدندوباارتش ونیروهای شاهی مبارزه می کردندوتظاهرات بود.

موقع پیروزی انقلاب هم یادمه که یک مجسمه شاه ملعون رویک نفربه ماشینی بسته بودوباطناب می کشیدندویک نفرروش نشسته بودوباچاقوبه گلوی شاه نمایش می داد.همه جاشیرینی وشکلات پخش کرده بودندروز22بهمن توجاده بودیم توماشین بابام که ماشینهای طرف مقابل که می یومدن دستمال کاغذی به برف پاک کنهازده بودندوبرف پا ک کنهاروروشن کرده بودندوعلامتهای شادی وشوروانقلاب همه جاموج می زد.

حتی یادمه یه باردوماشین باهم تصادف کردن راننده هاازماشین پیاده شدن وباهمدیگه روبوسی کردند اینهمه ازسرسایه انقلاب بود.چه روزهای خوبی بود......

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
moonj59 ehsan67657 zahra_53 salma57 ali_akbar ravabet_rasekhoon fsmuosavi omiddeymi1368 ehsan007060 ghiyase65
دسترسی سریع به انجمن ها