0

گوشی جدید سونی در MWC 2017 معرفی می‌شود

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

گوشی جدید سونی در MWC 2017 معرفی می‌شود
یک شنبه 10 بهمن 1395  11:58 AM

گوشی جدید سونی در MWC 2017 معرفی می‌شود

 

دیجی کالا/ می‌دانیم که سونی در نمایشگاه MWC 2017 یک یا چند گوشی جدید معرفی می‌کند. حتی گفته شده که این محصولات نسل جدید گوشی اکسپریا XA خواهند بود که سال گذشته معرفی شده بودند. امروز هم شایعات جدیدی از این گوشی‌ها منتشر شده که به وجود تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۸۳۵ و صفحه نمایش ۴K روی این گوشی‌ها اشاره می‌کنند.

گوشی جدید سونی با تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۸۳۵ و صفحه نمایش ۴K راهی بازار می‌شود.

سونی چند وقت پیش اعلام کرد که در تاریخ ۹ اسفند ماه کنفرانس خودش را برگزار می‌کند و باید در این روز منتظر معرفی گوشی جدید باشیم. به احتمال زیاد سونی دو گوشی جدید معرفی خواهد کرد که یک از آن‌ها با اسم رمز Yoshino در دست ساخت است و صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی با کیفیت ۴K دارد. البته سونی در سال ۲۰۱۵ گوشی Z5 Premium را با صفحه نمایش ۴K راهی بازار کرده بود که البته همیشه تصاویر را با این کیفیت نشان نمی‌داد و در حالت معمولی Full HD بود.

گفته شده که این تلفن همراه هوشمند در فروردین ماه راهی بازار خواهد شد. دقیقا زمانی که سامسونگ می‌خواهد گوشی گلکسی S8 را معرفی کند.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها