طرز تهیه همبرگر گوشت گوساله
جمعه 8 بهمن 1395 4:11 PM
طرز تهیه : گوشت قلوهگاه گوساله را 2 بار چرخ کنید و داخل کاسهای بریزید.
مغز نان همبرگر را داخل شیر بریزید و پس از چند لحظه از شیر خارج کنید و با فشار دست شیر اضافی را بگیرید. پیاز را رنده کنید و آب اضافیاش را با فشار دست بگیرید.
نان خیس خورده ، پیاز ، سیر رنده شده ، سبزی معطر ، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا یکدست شود ( حداقل 10 دقیقه ورز دهید ) ، مایه همبرگر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
پس از 1 ساعت مایه همبرگر را از یخچال خارج کنید و به اندازه های دلخواه تقسیم کنید ، هر تکه را به شکل گرد حالت دهید و داخل ماهیتابه سرخ یا روی باربیکیو کباب کنید. سپس همراه با نان ، خیارشور ، گوجه فرنگی ، پیاز و … سرو کنید.