طرز تهیه ساندویچ تخممرغ با سس خردل
جمعه 8 بهمن 1395 3:59 PM
طرز تهیه: تخممرغها را داخل قابلمهای مناسب قرار دهید و داخل آن آب سرد بریزید، تا حدی که آب روی تخممرغها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید. زمانیکه آب بجوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تخممرغها حدود 10 الی 12 دقیقه در آب داغ بمانند. سپس تخممرغها را از آب خارج کرده، پوست آنها را جدا کرده و خرد کنید.
تخممرغهای خرد شده را داخل کاسه بزرگی بریزید. سس مایونز، پیازچه و خردل را اضافه کنید. نمک،فلفل و پاپریکا را نیز به مخلوط بیافزایید. سپس با نان تست یا هر نان دلخواه دیگر سرو کنید.