0

افاضلي: مشكل خروجي و حضور بازيكنان حل شود مي‌توان اميدوار بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

شنبه 18 دی 1389  3:56 PM

مربي تيم فوتبال اميد گفت: اگر مشکل خروجي بازيکنان و حضورشان در اردوهاي تيم اميد حل شود، مي‌توان به اين تيم اميدوار بود.

هومن افاضلي درباره بازي روز گذشته مقابل صبا و شرايط ملي پوشان اميد اظهار داشت: اين اردو فرصت مناسبي بود براي شناخت از بازيکنان هم در داخل و هم در خارج از زمين. من توانستم با تفکر و قابليت هاي بازيکنان آشنا شوم. فهم اين مسائل در آينده به تيم کمک مي کند تا سازماندهي بهتري داشته باشيم.
وي در مورد اينکه نقاط ضعف تيم را در چه مواردي ديده است، عنوان کرد: در يکي دو پست بايد تغييراتي داشته باشيم. البته چهار بازيکن تاثيرگذار تيم هم همراه تيم ملي هستند. در اين اردو حميد علي عسگر را نداشتيم. چند نفر هم مصدوم بودند و ديروز در واقع تلفيقي از بازيکنان جديد و قديم را بازي دادم. فکر مي کنم در مسابقه با صبا به اهدافمان رسيديم.
مربي تيم اميد در ارتباط با اينکه براي اردو بعدي از نفرات جديد دعوت به عمل مي آورد يا خير گفت: به طور حتم از بازيکنان جديد دعوت به عمل مي آيد. سعي بر اين داريم که شناخت بهتري از بازيکنان داشته باشيم. با مربيان باشگاه ها ارتباط مي گيريم. من پتانسيل خوبي در تيم اميد مي بينم. اگر مشکلات خروجي و حضور بازيکنان در اردو حل شود بخش عمده مشکل اين تيم برطرف مي شود. من مطمئن هستم که فدراسيون فوتبال براي تعامل بين اميد و باشگاه ها درايت مي کند.
افاضلي ادامه داد: من از باشگاه هاي ليگ يکي تشکر مي کنم که در کوران مسابقات خود بازيکنانشان را در اختيارمان گذاشتند. ما هم بايد سعي کنيم در قبال اين همکاري تعامل لازم را با آنها انجام دهيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا بهتر نيست در اين شرايط مربي وطني تيم اميد را هدايت کند نه مربي خارجي که شناختي از فوتبال ايران ندارد، گفت: اين موضوع از حيطه من خارج است. تا زماني که به من بگويند کار کن در خدمت تيم ملي هستم. من طوري کار مي کنم که انگار اين تيم بايد سازمان دهي شده شود تا سرمربي آينده اين تيم وقتي تيم را تحويل گرفت مشکلي نداشته باشد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها