0

نان مغزدار

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نان مغزدار
چهارشنبه 6 بهمن 1395  10:00 AM

نان مغزدار  مواد لازم

 

شیر ولرم - سه چهارم پیمانه

آب ولرم - یک چهارم پیمانه
شکر- یک قاشق چای خوری
تخم مرغ - یک عدد
کره ذوب شده - سه قاشق غذاخوری
نمک - یک هشتم قاشق چای خوری
خمیر مایه- دو قاشق مرباخوری
آرد- چهار پیمانه
کره ذوب شده - دو قاشق برای مالیدن روی خمیر
 
مواد لایه:
سیب - 4 عدد
شکر- کمی
مغز گردو- یک پیمانه
کره - 30 گرم
دارچین- دوقاشق چای خوری
 
طرز تهیه
ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مایه را اضافه کنید و بگذارید تا عمل بیاید. کره،  شیر ،  تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را مخلوط کنید و ورز بدهید. اگر چسبناک بود، آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید. خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود.
 
تهیه مواد میانی :
چهار عدد سیب را به صورت ورقه های نازک ببرید با  سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم و آب آن کشیده شود. بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کنید و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین بیفزایید.وقتی حجم خمیر دو برابر شد، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز بدهید.
 
سپس به دلخواه شکل دهید و با برس از کره آب شده روی خمیر بمالید و از مواد میانی داخل آن بگذارید و ببندید و در سینی فر بچینید و دوباره نیم ساعت استراحت دهید و با برس از مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و  روغن روی آن  بکشید و در فر با دمای  200 درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه قرار دهید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها